Hej!
Hoppas ni mår bra!
Det har ju hunnit bli nytt år och allt. Det förra lämnade en del att önska för världen. Jag hoppas vi skapar fler ljuspunkter framöver.

I min egen bubbla har mycket varit som vanligt, adderat av en smärre trettioårskris, två semestrar och däremellan ett körkort. Det sista kändes bäst att få. Men den där totala frihetskänslan alla snackar om, jag gissar att man måste lämna Stockholms city för att få känna den? Jag har hittills velat sätta upp ÖVNINGSKÖR-skylten igen men det får jag inte, tydligen.
Jag har börjat skriva lite också. Tusentals rader och några få melodier. Vi får se vart det landar till slut.
Förra året kändes som en enda lång turné och det var det nästan. Det kändes som att jag var lycklig i ett helt år och det var jag nästan. Jag blir så rastlös utan det där nu, att bara gå hemma och vänta på mig själv. Jag vill spela och träffa er. Det ska jag snart få möjlighet till. Det blir inga stora sommarfestivaler, inga storstäder och jag tar inte med mig nåt stort band. Det blir små trevliga ställen som jag antingen saknat eller alltid velat besöka. Musikaliskt sett blir det bara jag och min gitarrist Anders Pettersson. Kom förbi nån kväll, det vore så kul!

Stor kram
M

Ps. Tack till alla er som köpte halvsnygg merch av oss förra året. Jag fick precis höra att överskottet blev stort och vi skänker rubbet till välgörenhet.