Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.94.202.172.
Det kan hända att ditt inlägg enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
3853 inlägg.
Peder skrev den 13 november, 2009:
Når kommer du til OSlo, Norge? ::smile::
Emmie skrev den 12 november, 2009:
Melissa Horn, Göta Lejon 11/12. Helt fantastiskt! Aldrig tidigare har jag blivit så berörd. Det kändes som om det var du och jag och gitarren, kanon 🙂 Tack!
Ida Löfgren skrev den 12 november, 2009:
Du har varit en favoritartist för mig sedan augusti 2008. Göta Lejon igår var ren magi. Tack för en oförglömlig kväll <3
maria skrev den 12 november, 2009:
Melissa- det finns inga ord för att beskriva den känsla du förmedlade på Göta Lejon igår. Du är utan tvekan den bästa kvinnliga artist som någonsin funnits. Dina texter går rakt in i hjärtat och stannar kvar. Sluta aldrig göra musik.
Emelie skrev den 12 november, 2009:
Vilken underbar känsla jag får när jag lyssnar på dig, Texterna är så otroligt fina och jag känner igen i mig i många utav dom. Jag kan ligga och lyssna på dina låtar i flera timmar så bra är dom!!!
Du är jätte duktig och jag ser fram emot nästa gång du ska uppträda i Stockholm.
Fortsätt att vara så otroligt duktig!!

Kram
Linda skrev den 12 november, 2009:
Spelningen på Göta Lejon var årets höjdpunkt, utan tvekan! Du är helt fenomenalt underbar! Önskar att 9:e december var redan i morgon 🙂
ef skrev den 12 november, 2009:
Efter att ha läst alla fina kommentarer här på sidan längtar jag bara ännu mer att få se dig spela live.... det ska bli sååå kul, du är varmt välkommen till lilla Söderhamn!! ::smile::
samvetet skrev den 11 november, 2009:
Efter kvällens spelning kan jag bara medela att jag mer än gärna blir nummer 4!

Fina Melissa, tack för en kväll av bästa sort!
Animalia skrev den 11 november, 2009:
Tack för din musik. Den ger mig nya insikter och tröst och även inspiration. Tack Melissa, fortsätt det du redan gör så bra för det är på pricken rätt. Du fångar allt, alla nyanser, med din musik!
Angelica skrev den 11 november, 2009:
Kvällen var grym! Det finns inte ens ord att beskriva dig Melissa. Du sätter ord på många hjärtans känslor ochdet känns så underbart att du dessutom är en så jordnära person, det är förutbestämt att du ska ändra på världen. PUSS OCH KÄRLEK! ::luv::
djurgardare skrev den 11 november, 2009:
Såg den för några timmar sen på Göta Lejon, och jag ville inte att kvällen skulle ta slut. Du var helt fantastisk!
Lycka till på turnen, du kommer inte att göra någon människa besviken, Kram!
Sara G skrev den 11 november, 2009:
Oj vilken fantastiskt magisk kväll du - och dina spelkamrater - gav mej och alla andra som var på Göta Lejon ikväll! Tack tack tusen tack! Den värme som spred sig i kroppen och hjärtat kommer att värma mej genom hela mörka gråa långa sega november, den har lindat sig runt mej som bomull och kommer att vagga mej lugn trygg och harmonisk. Tack fantastiska fina du! Kärlek! ::luv::
shabbe skrev den 11 november, 2009:
Hej
Såg dig härom kvällen på svt2 du och din låt får mig att bli
bättre människa.Tack för att du finns. ::luv::
feliciadahlin skrev den 11 november, 2009:
Dina låtar berör mitt hjärta det är liksom som att du vet vad jag tänker... ::innocent::
kort sagt JAG ÄLSKAR DIG ::luv::
Man kan lyssna på din musik både då man är glad och ledsen ::smile:: ::buh:: ::innocent::
Julia G skrev den 11 november, 2009:
Jag vet inte vart jag skall börja.. Du har berört mig! Det är iallafall en sak som är säker. Ditt sätt att få en glad, men samtidigt ledsen är obeskrivligt. Du får alla känslor att komma fram (dock på ett bra sätt). Du är den kvinnliga motsvarigheten av Lasse.W helt klart. Jag älskar din musik. Jag hoppas med hela mitt hjärta, och vet att det är många andra som också gör det, att du kommer och spelar på Gotland. Det hade varit en stor ära! För att du finns, sjunger och berör. Pure love! ::luv:: / Julia G
Nathalie skrev den 11 november, 2009:
Melissa Horn. Det du gör är obeskrivligt. Ditt sett att hjälpa andra är fenomenalt. Det känns som om jag känner dig, och du är helt fantastiskt underbar.

Tack. Vi "ses" på fredag!
Emma S. skrev den 11 november, 2009:
Tack Melissa, Tack, Tack för att du finns och tack för att du kan röra mig ända in i hjärtat. Tack. Kärlek
Sara skrev den 11 november, 2009:
Lilla underbara du! Jag har läst alla kommentarer i din gästbok nu och jag är så glad att fler och fler får upp ögonen för dig! Jag har lyssnat på dig sedan två år tillbaka och blev så glad för Långa Nätter-albumet...Din underbara röst och dina fantastiska texter kom in i mitt liv under en hemsk period, och det går inte beskriva vad du betydde för mig då! Du känns så äkta som ingen annan artist gör, du skriver din vackra musik på ett sätt som gör att man verkligen litar på dig och på att du menar det du sjunger! Du och din musik har hjälpt mig och många med mig, jag hoppas bara av hela mitt hjärta att du fortsätter på samma spår i fortsättningen! Ditt nya album är såklart också huuuuur bra som helst 🙂

Tusen kramar till dig hjärtat, du betyder <3
Anne skrev den 11 november, 2009:
Hittade dig precis på Spotify. Tack söta för dina fina texter. Du talar till hjärtat. Du är fantastisk. Tack!

//Anne
Christian skrev den 10 november, 2009:
Hejsan! Jag vet att det är ingen idé att försöka förklara hur bra jag tycker din musik är för att jag har inte den förmågan att kunna utrycka mig så overkligt bra. Den första gången jag hörde din musik var när jag sov och blev väckt av ett svagt ljud på TV:n. Låten Lät du henne komma närmre spelades. Jag är alltid till 100% död när jag vaknar men när jag hörde vilken låt och vilken röst så sa jag fort fort höj volymen till min tjej. Sedan dess har jag lyssnat på denna underbara människa nästintill varje dag. // Christian ::luv::
m skrev den 10 november, 2009:
hej 🙂
jag ville bara tacka så hemskt mkt för 'lät du henne komma närmre'. den ger lixom hopp på ngt sätt, så himla vacker låt 🙂
kram
Excellence skrev den 10 november, 2009:
Dina låtar är helt underbara. Dina låtar har en mening. jag har fått svar på en del frågor som jag har burit på länge. Det lättade på mitt hjärta. Tack så mycket! =) ::luv::
Thomas skrev den 10 november, 2009:
Finnes 2 biljetter till konserten på Göta Lejon imorgon, kommer ej själv att kunna gå.

0765-698396 om du är intresserad av dem..
johanna skrev den 10 november, 2009:
jag älskar din musik, den är så sjukt bra.
E skrev den 10 november, 2009:
Är helt tagen av din musik! ::smile::
Spelningar i Sundsvall står på önskelistan!
Fredrik skrev den 10 november, 2009:
Önskar fler spelningar i stockholm/Uppsala området...
Vi är många som inte fått tag i biljetter som vill gå på din turné...
::luv::
Helge skrev den 9 november, 2009:
You've touch my soul, you've change my lifestyle, You've help me in some rough times. Thanks Melissa I Love You ::eh::
Saga skrev den 9 november, 2009:
ååå vad jag älskar dig! Jag har lyssnat på dig väldigt länge nu, sen i början av sommaren, nu börjar mina kompisar och alla lyssna på dig också, och alla älskar dig. Jag älskar dina texter mest dom passar så bra in. Go girl vi ses i gävle :)<3
Mattias skrev den 9 november, 2009:
Tack för din otroligt rörande och inspirerande musik, den är underbar! hur som helst så undrar jag om man kan få tag på notpapper till dina låtar?
Jimmy skrev den 8 november, 2009:
Kan inte annat än konstatera att du är helt otrolig Melissa. Har väntat och väntat på nya album och nya låtar efter att fallit handlöst efter första albumet. Precis vad artistsverige behövde. Finns absolut ingen att jämföra dig med. Blir till att åka upp och njuta av denna fröjd för både öron och ögon i sthlm och sedan hoppas jag innerligt att inte rocpartys artistbokare gått miste om en sådan här kronjuvel och kontaktar dig snarast angående hultsfredsfestivalen om dom inte redan gjort det!=) take care and keep up the good work. mys!
Felicia skrev den 8 november, 2009:
Du är så otroligt underbart bra! Din musik är obeskrivlig.javascript:insertText('::luv::','form1','message');
somme skrev den 8 november, 2009:
Du är helt sjukt fantiastisk! Din sång och dina låtar har varit en inspiration och en tröst under en svårare tid i mitt liv, tack Melissa, tack!
hatte skrev den 8 november, 2009:
Hörde plötsligt någon som sjöng på TV. Skruvade upp ljudet och fick se ett fantastiskt framträdande. Kände faktiskt inte till artisten Melissa Horn, men lycka till i fortsättningen!
afsane skrev den 8 november, 2009:
Hej, såg dig just på svt2 där du framförde låten "lät du henne ...." ja du vet, det var bra, ruskigt på nåt sätt, kändes verkligen att du sjöng egna minnen... Det var väldigt känslostarkt!
monika skrev den 8 november, 2009:
Du er en fantastisk artist!!!! noen mulighet fo at du kommer og spiller i Norge? Du har mange fans her:))))) ::happy::
Tim skrev den 7 november, 2009:
Hei, Din skiva går på repeat her hos oss.
Noen planer om spelning i Oslo eller noen annen plass i Norge?
Ebba skrev den 7 november, 2009:
Melissa !

Dina låtar och dina ord är som tagna ur min mun. Dom berör verkligen mig. Din röst, melodierna, allt är så personligt - jag älskar det !
Jag hörde din låt för första gången på en skolavslutning. Sen dess har jag varit fast! Jag kan inte låta bli att lyssna på dina låtar, så fort jag får chansen.
jag kommer och lyssnar på Dig den 19 November ! Och jag längtar efter att få se dig live.

Tack - tack för allt !

Kram Ebba !
Oskar skrev den 7 november, 2009:
"Vår sista Dans" rör mig så innerligt. Helt otroligt att en låt kan röra om så mycket inom en! Din röst är helt underbar! Simma lugnt 🙂 Kram
EMMA skrev den 7 november, 2009:
SÄLJES: 1 KONSERTBILJETT TILL DEN 9 DECEMBER. KAN ÄVEN TÄNKA MIG ATT BYTA MED EN BILJETT TILL DEN STHLM-KONSERTEN I NOVEMBER. MEJLA: HEAVEMMA@HOTMAIL.COM. HÄLSNINGAR EMMA ::luv::
Martin skrev den 6 november, 2009:
Så oerhört bra.....
Sarah skrev den 6 november, 2009:
Hej! Jag hörde dig första gången i min systers bil. Och sen den dagen älskar jag din musik. Jag lyssnar på din skiva om och om igen. I vissa låtar så kan jag känna igen mig i, som om du skulle ha skrivit dom åt mig=). Du ska veta att du gör helt underbar musik.Hade så bra.
bellamoda skrev den 6 november, 2009:
Hej Melissa! Vill säga att din musik är de finaste låtar som finns i hela världen! älskar dem! så himla fin röst och text!
kramar caroline <3
Emma 😀 skrev den 6 november, 2009:
Vill bara skriva en liten rad och säga att jag verkligen älskar dina sånger och din röst!Du är så sjukt duktig och jag ror du kommer at gå långt :)!Kram till dej och lycka till med allting 😀 ::happy::
jennykrstd skrev den 6 november, 2009:
Tack för skivan! Har precis hämtat biljetterna till konserten i Kristianstad. Några andra som ska dit? Ska vi ses någonstans innan? Kram Jenny i Kristianstad ::luv::
Jeppa. skrev den 6 november, 2009:
Jag har precis börjat lyssna på din musik efter ett bra tips, och jag måste säga att jag älskar ditt sätt att skriva texter, dina låtar är underbara 🙂
Oskar skrev den 6 november, 2009:
Du är så jävla bra.
Alexander skrev den 5 november, 2009:
For en fantastisk skiva!! ::luv::
Musikken, stemmen og de nydelige tekstene! Kom til NORGE!
::whee::
Johanna skrev den 5 november, 2009:
Har Precis upptäckt din musik! De är det BÄSTA jag hört på länge! Underbara texter som verkligen berör! Fortsätt med de! HELT UNDERBART! ::luv::
Sandra skrev den 4 november, 2009:
Åh. Din nya skiva är fantastisk!
Matrix skrev den 4 november, 2009:
Melissa, din röst, din musik och texter är magiska, tack!! När jag kommer hem från jobbet så går dina skivor på repeat hela kvällen. Nu skall jag boka biljetter för Borås den 6 december.

* * * * * ::wink::