Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.230.119.106.
Det kan hända att ditt inlägg enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
3886 inlägg.
Sara skrev den 11 november, 2009:
Lilla underbara du! Jag har läst alla kommentarer i din gästbok nu och jag är så glad att fler och fler får upp ögonen för dig! Jag har lyssnat på dig sedan två år tillbaka och blev så glad för Långa Nätter-albumet...Din underbara röst och dina fantastiska texter kom in i mitt liv under en hemsk period, och det går inte beskriva vad du betydde för mig då! Du känns så äkta som ingen annan artist gör, du skriver din vackra musik på ett sätt som gör att man verkligen litar på dig och på att du menar det du sjunger! Du och din musik har hjälpt mig och många med mig, jag hoppas bara av hela mitt hjärta att du fortsätter på samma spår i fortsättningen! Ditt nya album är såklart också huuuuur bra som helst 🙂

Tusen kramar till dig hjärtat, du betyder <3
Anne skrev den 11 november, 2009:
Hittade dig precis på Spotify. Tack söta för dina fina texter. Du talar till hjärtat. Du är fantastisk. Tack!

//Anne
Christian skrev den 10 november, 2009:
Hejsan! Jag vet att det är ingen idé att försöka förklara hur bra jag tycker din musik är för att jag har inte den förmågan att kunna utrycka mig så overkligt bra. Den första gången jag hörde din musik var när jag sov och blev väckt av ett svagt ljud på TV:n. Låten Lät du henne komma närmre spelades. Jag är alltid till 100% död när jag vaknar men när jag hörde vilken låt och vilken röst så sa jag fort fort höj volymen till min tjej. Sedan dess har jag lyssnat på denna underbara människa nästintill varje dag. // Christian ::luv::
m skrev den 10 november, 2009:
hej 🙂
jag ville bara tacka så hemskt mkt för 'lät du henne komma närmre'. den ger lixom hopp på ngt sätt, så himla vacker låt 🙂
kram
Excellence skrev den 10 november, 2009:
Dina låtar är helt underbara. Dina låtar har en mening. jag har fått svar på en del frågor som jag har burit på länge. Det lättade på mitt hjärta. Tack så mycket! =) ::luv::
Thomas skrev den 10 november, 2009:
Finnes 2 biljetter till konserten på Göta Lejon imorgon, kommer ej själv att kunna gå.

0765-698396 om du är intresserad av dem..
johanna skrev den 10 november, 2009:
jag älskar din musik, den är så sjukt bra.
E skrev den 10 november, 2009:
Är helt tagen av din musik! ::smile::
Spelningar i Sundsvall står på önskelistan!
Fredrik skrev den 10 november, 2009:
Önskar fler spelningar i stockholm/Uppsala området...
Vi är många som inte fått tag i biljetter som vill gå på din turné...
::luv::
Helge skrev den 9 november, 2009:
You've touch my soul, you've change my lifestyle, You've help me in some rough times. Thanks Melissa I Love You ::eh::
Saga skrev den 9 november, 2009:
ååå vad jag älskar dig! Jag har lyssnat på dig väldigt länge nu, sen i början av sommaren, nu börjar mina kompisar och alla lyssna på dig också, och alla älskar dig. Jag älskar dina texter mest dom passar så bra in. Go girl vi ses i gävle :)<3
Mattias skrev den 9 november, 2009:
Tack för din otroligt rörande och inspirerande musik, den är underbar! hur som helst så undrar jag om man kan få tag på notpapper till dina låtar?
Jimmy skrev den 8 november, 2009:
Kan inte annat än konstatera att du är helt otrolig Melissa. Har väntat och väntat på nya album och nya låtar efter att fallit handlöst efter första albumet. Precis vad artistsverige behövde. Finns absolut ingen att jämföra dig med. Blir till att åka upp och njuta av denna fröjd för både öron och ögon i sthlm och sedan hoppas jag innerligt att inte rocpartys artistbokare gått miste om en sådan här kronjuvel och kontaktar dig snarast angående hultsfredsfestivalen om dom inte redan gjort det!=) take care and keep up the good work. mys!
Felicia skrev den 8 november, 2009:
Du är så otroligt underbart bra! Din musik är obeskrivlig.javascript:insertText('::luv::','form1','message');
somme skrev den 8 november, 2009:
Du är helt sjukt fantiastisk! Din sång och dina låtar har varit en inspiration och en tröst under en svårare tid i mitt liv, tack Melissa, tack!
hatte skrev den 8 november, 2009:
Hörde plötsligt någon som sjöng på TV. Skruvade upp ljudet och fick se ett fantastiskt framträdande. Kände faktiskt inte till artisten Melissa Horn, men lycka till i fortsättningen!
afsane skrev den 8 november, 2009:
Hej, såg dig just på svt2 där du framförde låten "lät du henne ...." ja du vet, det var bra, ruskigt på nåt sätt, kändes verkligen att du sjöng egna minnen... Det var väldigt känslostarkt!
monika skrev den 8 november, 2009:
Du er en fantastisk artist!!!! noen mulighet fo at du kommer og spiller i Norge? Du har mange fans her:))))) ::happy::
Tim skrev den 7 november, 2009:
Hei, Din skiva går på repeat her hos oss.
Noen planer om spelning i Oslo eller noen annen plass i Norge?
Ebba skrev den 7 november, 2009:
Melissa !

Dina låtar och dina ord är som tagna ur min mun. Dom berör verkligen mig. Din röst, melodierna, allt är så personligt - jag älskar det !
Jag hörde din låt för första gången på en skolavslutning. Sen dess har jag varit fast! Jag kan inte låta bli att lyssna på dina låtar, så fort jag får chansen.
jag kommer och lyssnar på Dig den 19 November ! Och jag längtar efter att få se dig live.

Tack - tack för allt !

Kram Ebba !
Oskar skrev den 7 november, 2009:
"Vår sista Dans" rör mig så innerligt. Helt otroligt att en låt kan röra om så mycket inom en! Din röst är helt underbar! Simma lugnt 🙂 Kram
EMMA skrev den 7 november, 2009:
SÄLJES: 1 KONSERTBILJETT TILL DEN 9 DECEMBER. KAN ÄVEN TÄNKA MIG ATT BYTA MED EN BILJETT TILL DEN STHLM-KONSERTEN I NOVEMBER. MEJLA: HEAVEMMA@HOTMAIL.COM. HÄLSNINGAR EMMA ::luv::
Martin skrev den 6 november, 2009:
Så oerhört bra.....
Sarah skrev den 6 november, 2009:
Hej! Jag hörde dig första gången i min systers bil. Och sen den dagen älskar jag din musik. Jag lyssnar på din skiva om och om igen. I vissa låtar så kan jag känna igen mig i, som om du skulle ha skrivit dom åt mig=). Du ska veta att du gör helt underbar musik.Hade så bra.
bellamoda skrev den 6 november, 2009:
Hej Melissa! Vill säga att din musik är de finaste låtar som finns i hela världen! älskar dem! så himla fin röst och text!
kramar caroline <3
Emma 😀 skrev den 6 november, 2009:
Vill bara skriva en liten rad och säga att jag verkligen älskar dina sånger och din röst!Du är så sjukt duktig och jag ror du kommer at gå långt :)!Kram till dej och lycka till med allting 😀 ::happy::
jennykrstd skrev den 6 november, 2009:
Tack för skivan! Har precis hämtat biljetterna till konserten i Kristianstad. Några andra som ska dit? Ska vi ses någonstans innan? Kram Jenny i Kristianstad ::luv::
Jeppa. skrev den 6 november, 2009:
Jag har precis börjat lyssna på din musik efter ett bra tips, och jag måste säga att jag älskar ditt sätt att skriva texter, dina låtar är underbara 🙂
Oskar skrev den 6 november, 2009:
Du är så jävla bra.
Alexander skrev den 5 november, 2009:
For en fantastisk skiva!! ::luv::
Musikken, stemmen og de nydelige tekstene! Kom til NORGE!
::whee::
Johanna skrev den 5 november, 2009:
Har Precis upptäckt din musik! De är det BÄSTA jag hört på länge! Underbara texter som verkligen berör! Fortsätt med de! HELT UNDERBART! ::luv::
Sandra skrev den 4 november, 2009:
Åh. Din nya skiva är fantastisk!
Matrix skrev den 4 november, 2009:
Melissa, din röst, din musik och texter är magiska, tack!! När jag kommer hem från jobbet så går dina skivor på repeat hela kvällen. Nu skall jag boka biljetter för Borås den 6 december.

* * * * * ::wink::
kungen! skrev den 4 november, 2009:
Melissa.. jag älskar dig..<3
du är bäst, du och Lasse! jag lyssnar bara på era låtar. Dom är bäst! kommer när du är i karlstad! :)) ::luv:: ::whee::
EllinorSterman skrev den 4 november, 2009:
Har precis bokat BILJETTER! <3<3<3
slugger skrev den 4 november, 2009:
Hei M,en stor hilsen til deg fra Norge,for fantastisk vakker musikk,vakre tekster.Hørte deg først ifjor hst og har hørt på deg siden da,og den senaste skivan er bare helt nydelig..og det var med glede jeg leste anmeldelse på din nye i VG,norges største avis,og det er ikke alle som blir anmeldt der,du fikk terningkast 5,ogdet var fortjent.Håper du etter vert kan legge turen innom Norge,det er det flere svensker som har gjortfør deg,med suksess,vi lever i håpet.Jobber i en butikk som selger klær,og har spilt din nye skive der siden den kom ut,og har ikke telling på hvor mange kunder som har spurt hva vi spiller ::blush:: ,ønser deg lyke til videre,og måtte du forsette å trylle frem musikalske pærler.Med vennlig hilsen H
M* skrev den 3 november, 2009:
Måste bara säga att du är toppen!, din röst och dina låtar är helt underbara!. kom till jönköping! vi är många här som vill se dig live! ::happy:: ::happy::
E skrev den 3 november, 2009:
Måste bara säga att du är den enda svenska artisit som verkligen jag gillar. Dina låtar tilltalar mig på något sätt. Favoriten är sen en tid tillbaka, det känns som om du tagit orden från min mun. Härlig röst har du också, ska försöka få tag i biljettr till din konsert. Det känns som ett måste! ::wink::
Lycka till med allt och ha det bra! ::luv::
E skrev den 3 november, 2009:
Det är en jobbig tid nu, precis när jag börjat min bearbetning fick jag av en händelse höra din låt "sen en tid tillbaka" och det kändes som du plockat orden ur min mun. Nu lyssnar jag på den varje dag för att orka kämpa vidare, för jag vet att det kommer bli lättare och att jag ska hitta den jag är! Så jag vill bara säga tack för en underbar låt!!
Gretch skrev den 3 november, 2009:
Melissa, administratörer eller vem det nu än är som läser detta; en vädjan, SNÄLLA kom till Oslo!
Nytt fan skrev den 2 november, 2009:
Du är helt underbar! Enormt vacker och helt otrolig sångröst!
Amanda skrev den 2 november, 2009:
Hej!
Jag ville bara säga att jag tycker du är en jätte bra musiker, och jag älskar din musik! Och att du borde komma till Arvika och spela och visa va du går för här. Det skulle vara jätte kul att se dig live!


Massa beundrans kramar till dig/ Amanda ::happy::
Arendal skrev den 2 november, 2009:
Kom till Oslo, och gör det på en helg! Så vi som skall åka långt kan göra det! Blå, Rockefeller eller Sentrum scene! Spelar ingen roll, bara du kommer... 🙂
Silje skrev den 2 november, 2009:
Kom til Norge!! =) ::smile::
sara skrev den 2 november, 2009:
Är sååå glad att jag hittade dig...dina texter kommer verkligen från hjärtat... du är underbar att lyssna på TACK!! ::luv::
Lena skrev den 2 november, 2009:
När Winnerbäcks låt på youtube tog slut så av ngn underlig anledning fortsatte datorn automatiskt att spela din låt "Lät du henne komma närmre" . Precis vad jag minuterna innan saknat, En låt sjungen av en kvinna, som handlar om när den man älskar, älskar ngn annan sedan förut. Som det visar sig, Inte är riktigt klar med sina känslor & redo för att älska ngn ny.

Jag tror att allt har en mening här i livet. Det gäller bara att försöka vara lyhörd & ta tillvara på alla möten, upplevelser & försöka vara ödmjuk inför livets resa.


Jag har iaf fått upp "öronen" för både dig & Winnerbäck tack vare mina upplevelser.

Kommer garanterat att följa dig & din musik framöver.
Helt underbar! Skänkte mig direkt en inre ro & frid.

Kram på dig, Önskar dig en innerlig trygghet, på din fortsatta resa! Lycka till!
andrea skrev den 1 november, 2009:
ja lyssnar på dej varje dag melissa o ja älskar dina låtar! ::luv::
Petronellaa skrev den 1 november, 2009:
känns nästan lite meningslöst o skriva här. Undrar om du läser allt. -men det är verkligen värt ett försök!
I alla fall, jag heter petronella och är 15 år. Och jag har haft en väldigt tuff uppväxt. Och jag kan säg att din musik gör mig på nått sätt trygg, den gör att jag inte känner mig så ensam med att må dåligt, jag kan känna igen mig i alla dina texter,
Du har fått mig att inspereras att skriva egen svensk musik, att skriva ut mina känslor i texter.
och jag hade verkligen gjort allt för att få visa dom för dig, Det hade varit en dröm! Alla texter handlar om det jag upplevt, sett o blivit rörd av.
Du är helt klart min idol. Genom din musik får du mig att må bra!
Jag hade kunnat skriva i timmar. Men jag vill heller inte verka som ett stort beroende fan. För de är jag inte. Jag är helt enkelt bara glad över att jag känner att jag hittat mig själv. För att jag lärt att skriva av mina känslor på ett nytt sätt, att sitta o skriva en dagbok har aldrig varit min grej. Men att skriva sångtexter är verkligen som en frihet. Och det är du som lärt mig det, genom din sång
::happy::
Snälla, jag blir riktigt tacksam för svar.
Peter skrev den 1 november, 2009:
Din musik och dina texter berör, Melissa. Fortsätt med det du gör och (om möjligt) behåll din ödmjukhet. Ödmjukhet är en av de finaste egenskaperna en människa kan ha, om du frågar mig, och utan att känna dig får jag ett intryck av att du är ödmjuk inför dina fans och för din framgång. Med risk att låta dryg - vad jag menar är att du inte ska låta framgången stiga dig åt huvudet. Glädjs åt framgången(för det förtjänar du) men behåll fötterna på jorden.

Du är det bästa jag har hört på länge! Keep up the good work och försök gärna övertala Winnerbäck till fler samarbeten. Ni är sjukt bra tillsammans!
Taza skrev den 1 november, 2009:
Jag känner mig djupt berörd av din musik. Din varma röst, de insiktsfulla texterna och de vackra melodierna....Kära flicka, tack för det du ger!