Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 18.206.92.240.
Det kan hända att ditt inlägg enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
4001 inlägg.
Denise skrev den 16 oktober, 2009
Hej! Du är så grymt bra, men det vet du. Sluta aldrig att göra musik.
Du är den enda artist som jag kan lyssna på om och om igen. Båda dina skivor går nu i ett i mina högtalare.
Du berör verkligen, funderar ibland på om du skuggat mig i mitt liv och skrivit om mig.
Helt fantastiskt...
Har även hyllat dig på min blogg.. Besök den gärna.. : )
http://happyita.blogg.se
Du är bäst!!! ::luv::
Julian skrev den 16 oktober, 2009
Melissa, Melisaa... Du är FANTASTISK ! .... Jag älskade ditt första album o promodate det på hotellet jag jobbade på.. Gästerna älskade det.. och du har gjort det igen ... du är , och förblir bland det bästa jag någonsin har hört...

Min nya favorit " lät du henne komma närmre"

Hittar inga ord.. du är så bra.
petronella skrev den 16 oktober, 2009
jag kan inte leva en dag utan din musik.
spelas på spotify,spelas på ipoden.Spelas tillochmed i duschen då jag tar med mig datorn.

Tack för att din musik får mig att må så fruktansvärt bra!:)
BeaBea skrev den 15 oktober, 2009
Du är alldeles för äkta å för bra .. för denna värld:) shit finner inga ord å trycka hur fantastisk du e.. du berör rakt in i själen..
Kjell skrev den 15 oktober, 2009
Tack för en på alla sätt underbar skiva, både musikaliskt och textmässigt ! Jag har precis blivit sviken i en relation och finner stor tröst i din musik. Kommer och tittar på dig när du kommer till en plats nära mig. Hoppas du mår bra även om du ser vemodig ut på omslaget.
Micke skrev den 15 oktober, 2009
Tack för underbar musik! Måste fråga om någon vet vilket band som ska med på turnén? Ola och Jerker kommer ju spela med Lasse Winnerbäck vid den tiden. Skulle vara kul att veta, betvivlar dock inte att det kommer bli grymt hur som helst!
Jeppe skrev den 15 oktober, 2009
Underbar musik!
Nina skrev den 15 oktober, 2009
Stort fan!
Du behövs och du är så fin!
Kram på dig!
Helena skrev den 15 oktober, 2009
Sjukt bra texter du har på dina låtar! Och måste naturligtvis oxå säga att du har en fantastisk röst. Önskar dig all lycka! ::smile::
Emelie skrev den 15 oktober, 2009
Hej!, ville bara säga att din musik är bäst, älskar den verkligen, sluta aldrig skriva låtar!! <3
Nanette skrev den 15 oktober, 2009
Ville bara säga att du är fantastiskt duktig på det du gör! ::luv::
Julia skrev den 15 oktober, 2009
Tack för att du gör ord vackra ::luv::
-CL skrev den 15 oktober, 2009
Jag älskar din musik!
Lyssnar på din nya skiva nu på Spotify! Dina låtar är underbara.
Ser fram emot att se dig live i Uppsala den 5dec. Längtar redan!

Kram C ::luv::
samvetet skrev den 15 oktober, 2009
Tack för dig och dina texter. Nu känns allt jobbigt bra och allt bra känns jobbigt. Du kan det där med att riva upp svårläkta sår...

Fina du!
jonatan skrev den 15 oktober, 2009
Takk så mycket for fantastisk musik. Jeg tror denne platen blir en slager:)
Tekla skrev den 14 oktober, 2009
Nya skivan är underbar, ville bara säga det.
Suzane Clausen skrev den 14 oktober, 2009
Grattis till framgångarna!!!
Kramar
Emelie&Suzanne ::wink::
student 2010 skrev den 14 oktober, 2009
Får gåshud varje gång jag hör "Lät du henne komma närmre", Du har sån känsla i din musik att det är oundviligt att förbli oberörd. Tack för att du gör musik!
ps. går samma gymnaium som du gick, vad sägs som att återvända till samlingen någon gång? ; ) Gör det! ds.
::whee::
Ebba skrev den 14 oktober, 2009
Du har hört det många gånger vid det här laget men du är fantastisk! Jag vet inte vad det är med din röst och dina texter de berör så otroligt mycket. Längtar till din nästa spelning!
sofie skrev den 14 oktober, 2009
du är underbar, undrar bara varför du inte lägger ut några lyrics på din hemsida?
Jen skrev den 14 oktober, 2009
Du är helt enkelt miljonbra!! Enkla men vackra texter som gör att man känner med dig, fantastiskt musik helt enkelt.

Jag är bara så nyfiken på vem är "Hanna" som du sjunger om? Det verkar vara ngn som en gång betydde väldigt mycket men som nu mest verkar göra ont?

Kram o lycka till.
vera skrev den 14 oktober, 2009
du sjunger oerhört vackert, melissa! och dina texter är så himla klockrena. du sjunger verkligen rakt in i hjärtat på en, <3 ::blush::
Hannna skrev den 14 oktober, 2009
så fint. så himla bra! jag kan inte beskriva din musik, det går bara inte, det finns helt enkelt inte tillräckligt fina ord. ::luv::
sen har jag en fråga...jag skulle jättegärna vilja spela din musik på både gitarr och piano, finns det noter att köpa?? ::happy:: ::luv::
kram!!
Strandros skrev den 14 oktober, 2009
Sitter och lyssnar på nya skivan, underbart. Är genomförkyld och skivan var precis det jag behövde, dessutom signerad..<3
nyaskivor.se skrev den 14 oktober, 2009
Hej Melissa! Vill bara meddela att din underbara skiva är recenserad och klar. Kika gärna in och läs Hasses "Öppet brev till Melissa Horn" på http://www.nyaskivor.se/?p=1642 (förmodligen en av våra finaste recensioner och det rör sig ju om en helt fantastisk skiva). Ääääälskar den bara...går inte att stänga av. Sååå bra framträdande i TV4 morgon häromdagen. /Peter
Sandra skrev den 14 oktober, 2009
Jag är så glad att du finns. Du gör min höst. FAN va bra du ÄR!!! Du fattar det va?? ::happy:: Längtar tills du kommer till Linköping! /Sandra ::luv::
Martina skrev den 13 oktober, 2009
den nya skivan är som en dröm..tack för din underbara musik, dina texter går rakt in i hjärtat och stannar där mvh Martina ::luv::
Cissi skrev den 13 oktober, 2009
Din nya skiva slår alla förväntningar och förhoppningar. Så djupt och så vackert. Tack för att du berör :) Hoppas du har vägarna förbi Blekinge och Karlskrona inom en snar framtid. MVh Cissi
utanettord skrev den 13 oktober, 2009
Det finns ingen artist som berör så som du! Har precis lyssnat på dina nya låtar på spotify och är helt tagen! Trodde inte man kunde följa upp en skiva där varje låt berör ända in i själen med en skiva som berör minst lika mycket. Då har jag dessutom hört åtta av låtarna för första gången precis nu! Imorgon får jag förhoppningsvis din skiva i brevlådan. Då ska jag låsa in mig och bara njuta av dig och dina texter. Skulle lätt byta bort hela min skivsamling mot dina. Vi ses live Melissa! Tack för att du finns, Kram Daniel
Ninna skrev den 13 oktober, 2009
Underbara du!
elsa skrev den 13 oktober, 2009
Du är grym , fortsätt så här! precis så här!
Erika skrev den 13 oktober, 2009
Härligt jobbat gumman att du fått med " Vem lämnade vem" på nya skivan. Som jag har längtat att få spela den här hemma! och nu ska jag njuta av de andra nya låtarna också.

Vi ses på Göta Lejon.

Kram Erika
Purjo skrev den 13 oktober, 2009
Fantastiska texter och en fantastisk röst....man ramlar tillbaks till 1994 när man hörde Lisa Ekdahl..och då menar jag inte likheten utan originaliteten. FANTASTISK!
Henke skrev den 13 oktober, 2009
Grym skiva, vilken jävla pipa du ligger inne med alltså! Sjukt sensuell röst och ruggiga låtar. Tillsammans med ditt utseende så tippar jag på att det här kommer gå hyfsat bra för dig :).

Kör så det ryker,

Henke
Linda skrev den 13 oktober, 2009
Åh tack Melissa! Dina nya sånger är så vackra, jag tror jag är besatt. Din röst är underbar, jag önskar att du aldrig slutar sjunga!
Linnéa skrev den 13 oktober, 2009
Jag verkligen älskar ditt första album Långa nätter, så jag var verkligen spänd på det nya. Och nu har jag lyssnat på det på Spotify - det var verkligen värt väntan! Jag behöver alltid lyssna igenom en ny skiva ett par gånger innan jag kan ta in den helt, men ack vad jag beundrar din musik! Du och alla andra som jobbat med skivan har gjort ett fantastiskt jobb. När skivan släpps i butik ska jag springa och köpa den direkt!

Tack för underbara låtar // Linnéa Björnfot ::luv::
Emil skrev den 13 oktober, 2009
Ditt första album har gått varmt hemma hos mig sedan releasen, det lär bli likadant med det nya albumet, och jag som egentligen inte ens gillar svensk musik :)
Fabian! skrev den 13 oktober, 2009
Första känslan som jag fick när jag startade skivan i sterion, var oh yes! Det började bra.. Och slutade bättre! Tack och lyccka till!
Daniel skrev den 13 oktober, 2009
Tack för din musik. Den gör mer för många än du någonsin kommer förstå. Sluta aldrig göra musik !
Sandra skrev den 13 oktober, 2009
Förra sommaren började jag lyssna på dig och din skiva "Långa nätter". Jag har lyssnat på den otroligt ofta och i sommras började jag hoppas på att en ny skiva snart skulle komma. Nu är den här och jag måste säga att du verkar ha lyckats lika bra igen, om inte ännu bättre :) Jag ser fram emot din konsert som jag tänker gå på i Göteborg i november. Tack för din nya skiva och tack för att du är den du är och delar med dig av dig själv ::luv::
holmgrenemma skrev den 13 oktober, 2009
Jag har en fundering. Nu är du är så bra och berör så fantastiskt så undrar jag om du skulle kunna komma till sundsvall, det finns många i mitt umgänge som lyssnar på dig, så skulle inte tvivla på att du skulle göra succsè.

hoppas det kommer fram, för det vill jag att det gör!

love
emma
Oddjoppe skrev den 13 oktober, 2009
Nu väntar jag förväntansfullt på att din skiva ska dimpa ner i mitt brevinkast.. Din första skiva upptäckte jag när jag var på biblan vilket jag är ungefär en gång i veckan, då brukar jag ta en hög skivor som verkar vara bra och en gång kom din skiva med och jag har aldrig någonsin fastnat och blivit så kär som i din skiva, din röst och dina låtar berör så otroligt och jag vet inte hur jag hade kunnar fortsätta uttrycka mig i mitt liv utan din sång. känslor starka som bara den väcks inom mig och så längtar jag och ser fram emot när jag får se dig live i november!! ::luv::
Fredde skrev den 13 oktober, 2009
Jag är förälskad
i din röst
Hos min ensamhet
i höst
finns du här hos mig
som en tröst...

Tack för att du finns.

/ F.
Johanna skrev den 13 oktober, 2009
Fan vad bra du är. Du sätter ord på sånt man egentligen inte kan sätta ord på. Nya skivan gick rakt in i hjärtat som vanligt. Helt fantastiskt.
Emma skrev den 13 oktober, 2009
Jag lyssnade första gången på dej i söndags när du spelade på söndagsmorgon på tv4. det kändes som du tog orden från mig. kände igen mig iallt du sjöng. din musik har nu satt sig djupt in i mitt hjärta.
jag kan inte säga annat än att jag tycker att du sjunger fantastiskt fint! dina texter berör.
Tack!
Per skrev den 12 oktober, 2009
Hittade dig på "What's new" på Spotify.
Du har en behaglig cool röst, intressanta texter som man känner igen sig i, kort sagt; Djävligt bra! ::happy::
Lina skrev den 12 oktober, 2009
Du sätter ord på mina tankar i Lät du henne komma närmre. Fantastiska ord och en otrolig röst berör mig.
Evelina skrev den 12 oktober, 2009
Tack för att du gör så otroligt vacker musik, den lämnar ingen oberörd!
Martin skrev den 12 oktober, 2009
Din musik är verkligen helt underbar! Hjälper mig verkligen i livet och din röst är den vackraste jag hört =)
Helsinki skrev den 12 oktober, 2009
Hej!
Hoppas du kommer till finland!!