Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 34.204.185.54.
Det kan hända att ditt inlägg enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
3910 inlägg.
Niklas skrev den 16 april, 2016:
Melissa du är den bästa, absolut älskar ditt nya album!

kram Niklas
Andreas Wuttke skrev den 16 april, 2016:
En helt fantastisk konsert den 15/4 i Malmö, den bästa konsert som jag varit på. En sådan inlevelse , känsla och en sådan närvaro. Helt otroligt!!
Tack så hjärtligt!!!
Andreas Wuttke skrev den 16 april, 2016:
En helt fantastisk konsert den 15/4 i Malmö, den bästa konsert som jag varit på. En sån inlevelse , känsla och en sån närvaro. Helt otroligt!!
Tack då hjärtligt!!!
Tina skrev den 16 april, 2016:
Tack för en underbar spelning i Malmö.
Känner igen mig själv i dina texter.
Längtar till ditt album släpp...
Madeleine skrev den 15 april, 2016:
God morgon Melissa

Igår fick jag uppleva något jag aldrig tidigare har gjort. Jag var på min allra första Melissa Horn konsert. Jag hade fått biljetten av min bästa vän Diana som älskar din musik. Jag ska erkänna att jag endast lyssnat på din musik från det som radion spelar. Men efter gårdagens konsert är jag helt klart ett nytt fan av dig.
Stort Tack Melissa för en helt fantastisk upplevelse, vilken närvaro, vilken helt underbar röst du har. Din ton, dina texter, MAGISKT. Jag satt som fastklistrad o jag blev så berörd, det gick rakt in i hjärtat.
Tack ännu en gång, längtar redan till din nästa konsert.
Kramar från Madeleine
Martin skrev den 15 april, 2016:
Kære Melissa tusind tak for en helt igennem fantastisk koncert i Malmø.

Hilsen
en dansk fan.
Magnus skrev den 15 april, 2016:
Tack
Verkligen tack för din spelning i Malmö den 13/4 Jag har aldrig sett någon våga stå så naken och utlämnad för att samtidigt beskriva kärlek på ett så smärtsamt sätt. Jag är djupt imponerad av dig och du behövs verkligen för jag kan inte tänka kan mig ett liv utan att ha möjlighet att få se dig fler gånger.
Du är fantastisk
R skrev den 14 april, 2016:
Vackra Melissa. Hej.

Såg dig i Malmö idag. Ord kan inte beskriva hur fantastiskt det var. Varje ord, varje mening och varje ton gick rakt igenom hjärtat. Kom fram till dig efter. Hade medelkort, svart hår och svarta glasögon. Ville få signatur på den nya LP-plattan och hade triljoner saker att säga till dig - men när jag väl kom fram blev jag mållös.

Vill bara säga TACK för att du är du, för att du skriver som du gör och för att vi får ta del av dina tankar. Och ja - vi behöver dig. Alltid. Och nästa gång den onda på din axel påstår att du inte är bra nog eller att alla har glömt ditt namn - kom ihåg att det inte är sant. Att det heller aldrig kommer bli sant. För din musik kommer jag leva med under hela mitt liv. Det lovar jag dig.

Hoppas vi ses snart igen.
Ta hand om dig.

Kram
R
Felicia Noberg skrev den 14 april, 2016:
Hej Melissa. Jag vet inte om du kommer att se detta inlägg, men jag skriver iallafall.
I söndags (den 10/4-16) spelade du i konserthuset i Uppsala. Det var helt fantastiskt, jag var som förtrollad.
Efter din spelning så stod du och Moa Lignell och gav ut era autografer m.m. När jag kom fram till dig så bad jag om tre autografer, en på en planch på dig, en på ett kvitto och en på armen. Sedan berättade jag för dig att jag var sjuk, och att din musik hjälpt mig genom alla dessa år. Och jag menar det verkligen.
På planchen jag fick så skrev du: "till fina Felicia, lycka till, var modig". Den meningen tänker jag på varje dag, varje timme och varje minut om det behövs. För den meningen betyder så oerhört mycket för mig, dels för att min absoluta favorit Melissa skrev den. Jag vill tacka dig, för du och din musik får mig att orka kämpa. Kämparglöden inom mig har blivit större nu sedan jag träffade dig på riktigt. Jag kan inte förklara hur otroligt glad och tacksam jag är över att du finns, men tack iallafall. Kram från Felicia
Sandra skrev den 14 april, 2016:
Hej! Igår var magiskt. Liksom du känner tomhet när du inte turnerar kommer jag på mig att jag också är det. Igår var jag fylld av ångest och oro innan konserten över en jobbig relation och att släpps taget om saker. Sen står du där i all sin vackra enkelhet och förmedlar hopp. Att man kan ta dig igenom saker och hitta andra saker i livet som ger en lycka. När jag jag igår var jag fylld av hopp och lugn. Tack för att du delar med dig av dina tankar och får oss andra att förstå att vi inte är ensamma. Dina texter har hjälpt mig genom mkt i livet. Tack 💜 hoppas alla spelningar i Malmö blir lika fantastiskt.
Linda skrev den 13 april, 2016:
Hej
Är påväg hem efter att sett din konsert i Malmö. Den var magisk, fantastisk och helt underbar. Sluta aldrig söta du❤️
Kevin Anderson skrev den 12 april, 2016:
Good Evening Melissa!

I love your music. You have such a sweet voice and nice melodies. I listen to your songs on YouTube, since they are not available in the stores I know.
By the way, I'm trying to learn some Swedish. I find this language beautiful, romantic, it conveys a special feeling.
Thanks for sharing your news and your music.

Kevin Anderson
Liverpool, United Kingdom.
Linnéa skrev den 12 april, 2016:
Hej Melissa,

Stort tack till dig, ditt band och till Moa för en jättehärlig konsert i Uppsala i söndags!

Jag skrev allt det här i bilen på väg till Stockholm från Uppsala på söndagskvällen för att tacka dig för konserten, men vågade inte riktigt skicka med en gång. Jag har lyssnat på din musik såå länge, såå ofta ända sedan andra skivan släpptes men jag har bara varit på två av dina konserter. Det var lika magiskt i söndags som det var i Borgholms slottsruin på Öland, men på ett stillsammare sätt. Tack! Det bara bubblar av tankar och känslor i mig och det känns orättvist att du inte ska få ta del av det när du och din musik är orsaken.

I början av konserten sade du att det var mörkt och tyst i salen och att du först inte var säker på om vi fanns där. Jag är glad att du fick stöd och pepp av de som är modiga och ropar och har en dialog med dig. Så modig är inte jag. Jag är heller inte den som vågar stanna kvar och ge dig och Moa de stora kramar som jag skulle önska att jag kunde ge er; jag är lite för blyg.

Men jag vill ändå uttrycka mig så att du vet hur mycket din musik betyder för mig. Jag är den som sitter på en rad högt upp, långt bak (för jag var ute alldeles för sent när jag köpte biljetter). Jag är den som mimar till varje låt, slår på knät till takten under hela kvällen. Jag är den som gråter i publiken när du sjunger om en helt vanlig dag. Jag skriver inte musik, men jag skriver dagbok, och ofta vävs dina fraser in med mina ord, för du skriver dem så mycket vackrare än jag. Du sätter ord och musik på mycket som jag också känner.

Jag vet att du inte kunde se mig men jag vill att du ska veta att jag finns här och stöttar dig också, även fast jag inte hörs och syns på dina konserter. Jag köper varje skiva och behöver dina ord i mitt liv.

Och såklart behöver jag dig!
Micke skrev den 12 april, 2016:
Tack för en fantastisk konsert i Uppsala i söndags. Du levererar alltid på högsta nivå. Vi behöver dig!!
Mathias skrev den 12 april, 2016:
Din röst är som en ängels, å dina texter gör mig levande, vill bara höra mer å mer av din musik.
Andreas skrev den 10 april, 2016:
Hej Melissa! Var på din konsert i Linköping, fick turligt nog tag på biljetter från en som fick förhinder. Vilken himla tur för oss, fantastiskt bra ! Jag såg dig första gången i samma konsertsal då du spelade innan Peter Lemarc. Jag kommer inte ihåg om du hade släppt nån skiva då, bara ett minne av att du sjöng en låt som anknöt till den då uppmärksammade dödsmisshandeln i Kungsträdgården. Kan du minnas vilken låt det var? Är det nån låt som du fortfarande spelar live? Tyckte du gjorde en grym konsert utifrån den musik du spelar, tiden gick så fort bara;-) Tack !
Sari skrev den 10 april, 2016:
Konserten i Västerås den 8/4 var i världsklass. Du är så grym! Keep up the good work! Du är värd att vara ledig 1,5 år om det är vad som krävs för att du ska fortsätta!
Marcus skrev den 10 april, 2016:
Hej Melissa Horn var på kvällens konsert i uppsala du är så jävla grym. Har en fråga du kanske inte minns detta är ett tag sen men har du nåt minne av att du har jobbat på ett ställe i vallentuna som heter åbyvillan? Jag gick där under tiden du jobbade där .. så vi har träffats .. hade bra melissa. .Kram Marcus
Cizzi Rhen skrev den 10 april, 2016:
Jag vet inte hur du gör ...
men jäklar vad du berör ...

Tack för en magisk konsert i Linköping!
Tomas Gerdin skrev den 10 april, 2016:
Var med familjen på konserten i Linköping igår, vi alla tyckte det var helt fantastiskt bra och något vi kommer bära med oss för lång tid framöver. Sitter nu och äter frukost, och lyssnar åter på dig Melissa 😊
Grattis i efterskott!!
Niclas Pantzar skrev den 10 april, 2016:
Tack för 2 underbara konserter (Vara och Linköping)
Dina vackra låtar berör mig till tusen och jag kan verkligen leva mig in i dom 🙂

Jag åkte 40 mil till konserten i Linköping och jag ångrade inte det 🙂 helt magiskt!

Tack Melissa återigen för bilderna jag fick ta med dig.

Njut av musiken nu.
Jimbo55 skrev den 9 april, 2016:
Ett något försenat
Grattis Melissa på din födelsedag !

Hoppas du hade det riktigt fint. Det önskar jag dig.
Det är du värd, du är underbara.

@>-;--
@>-;--
@>-;--
Erik Sandqvist skrev den 9 april, 2016:
Tack för fantastisk spelning igår i Västerås. Fick biljetter o mat av våra barn i Julklapp. Bästa julklappen. Magiskt bra!!!!
Martin Trivelli skrev den 9 april, 2016:
Happy birth day Astrid🎁🎊🎁 and thanks for all the beautiful songs you sing and a big kiss of your first fan in Chile
I love you todo much
Tack så mycket
Och kvarstår som du är och fortfarande sjunger alltid
Travis Burdett skrev den 9 april, 2016:
We would like to wish you happy birthday from Kansas USA. Thank you for all you have given us!
Joanna skrev den 8 april, 2016:
Tack för en fantastisk konsert i Västerås ikväll. Jag fick biljetten i 40-årspresent och kunde inte ha fått en bättre upplevelse. Du berör med dina texter och din musik. Har alltid gjort det och kommer alltid att göra. Tvivla aldrig på att vi inte behöver dig, vår kärlek till dig är oändlig. Tack, tack så mycket för en helt magisk kväll.
Hanna skrev den 8 april, 2016:
Söndagen den 3e april i Gävle är en kväll jag kommer minnas för alltid. Alla känslor kom på samma gång men det var fantastiskt. Du och den musik du skriver och framför är fruktansvärt underbar. Jag hoppas innerligt att du har haft och har en fortsatt härlig födelsedag. Kram
Thomas skrev den 8 april, 2016:
Tack för en fantastisk Insats på Kulturhuset i Bollnäs i går den 7 april.

Vilket framträdande, och tack för att du bjuder på så mycket av dig själv, det ger låtarna en ytterligare dimension.

Lycka till med turnén och framtida process med nytt låtmaterial, och grattis på födelsedagen!
Pauline skrev den 8 april, 2016:
Merci pour tes chansons!
Elles sont trop belles, magnifiques.
Petit clin d'oeil à la ville de Stockholm où j'ai passé une année et demie comme étudiante puis comme stagiaire.
Des souvenirs qui sont gravés dans ma mémoire.

Pauline Castel, Toulouse
Tesla skrev den 8 april, 2016:
Grattis på din födelsedag och lycka till med fortsatt turnérande!
Kenneth Ervik skrev den 7 april, 2016:
Takk for en utrolig varm og fin konsertopplevelse i går (Olavshallen - Trondheim). Håper du kommer tilbake og lykke til vindere på turnen.
Ingvild skrev den 7 april, 2016:
Takk for konserten i Olavshallen i går, Melissa!
Stine skrev den 7 april, 2016:
Takk for en fantastisk opplevelse i Trondheim i kveld! Jeg reiste helt fra Tromsø i dag for og oppleve deg igjen. Håper du snart spiller i Tromsø igjen.

Takk for alt du gir meg!
Georg skrev den 6 april, 2016:
Flott og hyggelig konsert i Trondheim 06.04

Du har en så "inderlig och varm røst"

Kult med hun Moa du hadde tatt med deg
bator skrev den 4 april, 2016:
Grymt bra du e keep it up
Tina Calonder skrev den 4 april, 2016:
Ich mag deine Lieder, sie sind der Hammer.
Sie sorgen für Entspannung und Behaglichkeit.
Du bist eine fantastische Künstlerin, eine Sängerin der Spitzenklasse.

Liebe Grüsse aus der Schweiz, Meilen.
Staffan skrev den 4 april, 2016:
Vilken musik du gör Melissa.
Den tränger djupt in i själen på en trasig man.
Du är grym alltså!
TACK..
Lii Tjörneryd skrev den 3 april, 2016:
Tack Melissa!
Och tack Moa!

Tack igen för den fantastiska konsert ni bjöd på här i Gävle i kväll - 3 april!
Det var jag som grät under konserten, men det var för dina starka ord och igenkänningen i dem!
Tack för din musik!
Catharina Törnqvist skrev den 2 april, 2016:
Tack för underbara personliga mellansnack ikväll i Vara!
Du och Moa är som en drog.
Man vill bara ha mer och kan inte sluta 😍
Jimbo skrev den 2 april, 2016:
Melissa,
Du gör mig varm & lugn.
Din underbara musik, dina ljuvliga texter.
Du är balsam för själen.
Din "Där går mitt liv" berör mig djupt - vill aldrig sluta lyssna.
All lycka till dig.
@>-;- @>-;- @>-;-
Åsa skrev den 2 april, 2016:
Hörde dig på TV igår och blev helt trollbunden. Jag har nu lyssnat igenom din senaste skiva och tårarna trillar nerför kinderna.

Jag har aldrig blivit så berörd av något jag lyssnat på. Min skilsmässa är snart 20 år gammal och jag är idag mycket lyckligt gift sedan tio år.

Min förtvivlan för 20 år sedan blev kristallklar och smärtan lika stark som då. Tack för att du gör skillnad på riktigt. Jag älskar dig!!!
Jonas Funseth skrev den 2 april, 2016:
Melissa, tack! Tack för en helt fantastisk låt; "Jag gör aldrig om det här".
Den berör, så djupt. Musiken, texten, allt. Allt är fantastisk!
Och tack för ett jättefint framträdande på SVT. Lycka till med fortsatt turné.
Vänliga och varma hälsningar från Jonas Funseth
Mac skrev den 1 april, 2016:
Jätte söt och go musik. Såg dej på tv idag för första gången idag. Sedan vidare till youtube. Bra att man har koll haha?!? Jam on!!!💆
Ola Viktorsson skrev den 1 april, 2016:
Det var så länge sedan jag blev så vackert berörd av svt1!

Skönt avskalat, mänskliga människor som nyfiket och värdigt samtalar även utanför rummet.

Befriande rent!

Tack! Nu vet jag lite mer och längtar efter vackra djup!

Med vänlig hälsning Ola V
Ola Viktorsson skrev den 1 april, 2016:
Tittar på SVT 1 och blir så underbart berörd! Så moget och så vackert avskalat. Så spännande med två mänskliga människor som dessutom nyfiket och modigt samtalar med varandra!

Jag blir glad, stolt och nyfiket berörd!
Grattis!
Kerli skrev den 1 april, 2016:
Du är så otroligt bra sångerska och fin tjej, tack att du finns och skriver så fina låtar, älskar din musik! Den har hjälpt mig mycket. Tack 🙂
Alicia Fuentes skrev den 24 mars, 2016:
Hola!
Me gusta la música que haces,
es muy linda, hermosa.
Tienes talento y creatividad, elegancia.
Tus canciones desatan una emoción tan especial.
Espero que tendré la oportunidad de visitar Suecia este año, dar una vuelta, disfrutar de la comida y salir de fiesta... ya que no fue posible en 2015 por varios problemas.

Cuidate bien, gracias por todo.

Alicia Fuentes / Madrid, España.
Maria Lillqvist skrev den 22 mars, 2016:
Tack Melissa för en härlig kväll på konserthuset i Karlskrona i lördags!
Tack för din närvaro och att det på riktigt känns som man får blicka in i ditt liv när man sitter där i publiken. Riktigt riktigt bra rakt igenom! Till o med den lilla felsjungningen där i slutet av kvällen 🙂 TACK. Mvh, Maria
Michael skrev den 20 mars, 2016:
Hej og tak for en smuk koncert i Karlskrona lørdag aften.

Igen var det en stor fornøjelse at lytte til din musik. Verdens bedste vintermusik! Rigitgt gode sange/låter på din nye skive også!

Dette var den 3. live-koncert, med du og dit band. Absolut en fantastisk oplevelse igen.

Hilsener fra København og Danmark!
Frida skrev den 20 mars, 2016:
Tack för en fantastisk spelning i Karlstad! Första gången jag sett dig live och så glad att jag hade möjligheten att göra det.
Du och din musik har verkligen hjälpt mig igenom en tuff höst och vinter.
Tack att du finns och har förmågan att sätta ord på ens känslor. Tack att jag fick möjligheten att prata kort med dig och få två oerhört vackra bilder av dig signerade.