Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 66.249.76.148.
Det kan hända att ditt inlägg enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
3940 inlägg.
Anders skrev den 5 december, 2021
Vet inte riktigt var jag ska börja.....

Melissa, tack som f..  för att du tackade till att medverka i så mycket bättre.
Jag är totalt golvad av din musik och din person! 
Oerhört tacksam jag fått upptäcka och uppleva din musik.
Lyssnar om och om igen på dina album och landar gång på gång i albumet Långa Nätter. Speciellt fastnar jag i York och Vår sista dans... Älskar texterna, sårbarhet, närvaron... Allt!!

Jag är så tacksam att jag fann din musik och längtar redan till nästa avsnitt!

Tack!

//Anders
Peter Andersson skrev den 5 december, 2021
Jag vill tacka för att du är du , och att du kan framföra musik och text på detta sättet , och ikväll så kom tårarna i Så mycket bättre när du framförde Parklands , den tog tag i mej först på engelska som du framförde , och när du växlade till svenska , då brast jag . Så vackert framfört kan inte få nog av att bli berörd på ett fint sätt. Med Varma Hälsningar // Peter
Erika skrev den 26 november, 2021
Alltså det finns ingen som kan skriva så fruktansvärt relaterade låtar som du! min absoluta favorit är "Under löven" men ALLA dina låtar är så perfekta att man kan relatera på något sett. Helt jävla amazing är du, det är vad du är, har inga andra ord! Du är fantastisk! Såg dig på både Peace and Love och en spelning i Göteborg 2013, så många minnen jag har med dina låtar. Sjukt att du kan beskriva så mycket i ens eget liv men alla dina låtar!
Ellen skrev den 25 november, 2021
Lyssnar på låten "Konstgjord andning" flera gånger per dag, Känner igen mig i tvivlet som lyser igenom. Gråter fortsätter lyssna- blir stärkt trots att det finns så mycket vemod i många låtar.
Ensam- på hög volym så att hela rummet blir inkapslat i din röst och känslor då är et som bäst.
Daniel Negasi skrev den 21 november, 2021
Hej!
Det var 2015, några månader efter jag kom till Sverige började lyssna på svenska låter, då var det din låt "jag saknar dig mindre och mindre" som blev först jag hörde den. Och fastnat den i mig fortfarande. Stort tack för dina fina låtar. Kram :)

Mvh Daniel
Hpkan skrev den 20 november, 2021
Så vacker och musiken är lika vacker ❤
Fortsätt glädja mig och många andra ned din vackra röst och härliga musik.
/Håkan
John skrev den 17 november, 2021
Hej
Jag sitter i Thailand och tittade på Youtube, din låt kom upp och jag lyssnade på ”långa nätter” och forsätter att lyssnar på alla din låtar. Hoppas att kunna lyssnar på dig live nån gång när jag är på resande till Sthlm.

Tack för musiken!
Martin Edkvist skrev den 14 november, 2021
Hej!
Jag ville bara säga att din tolkning av "Aldrig vågat" är bland det vackraste jag någonsin hört. Satt med tårar i ögonen medans jag lyssnade på den på tv. Nu kan jag inte sluta lyssna på den! Du har fått ett nytt fan! :) Kram
MalinK skrev den 10 november, 2021
Melissa, sen den 30 April har jag sett fram emot att få se dig kicka off ditt första avsnitt i Så mycket bättre, och ja vad ska jag säga? Jag förväntade mig att du skulle vara helt fantastisk när du tolkade låtar, men aldrig någonsin trodde jag att jag skulle bli totalt golvad. Du läker mina sår även genom att sjunga andras sånger. Sättet du berör mig på med dina rader och din röst är bortom denna värld. Så många plåster du tryckt på mina sår och så många gånger som du räddat mig. Jag är så tacksam för dig. Vi behöver dig. Jag behöver dig. Fortfarande. Alltid.

Jag skulle vilja nå dig för att skicka över "Säg att du behöver mig" som jag sjungit in bara för att du har "sjungit in den för mig". Du hittar mig på instagram, för där är jag banne mig flitig att skriva om du lägger upp något, haha. Det hade varit fint att få dela det med dig.

Ser fram emot resten av avsnitten på så mycket bättre, för jag vet att det bästa är yet to come. Tack för allt. Lev väl!
Geert Acx skrev den 8 november, 2021
Been playing your songs all day long, realy fantastic music.
I went ahead and bought all the vinyls that were still affordable.
Greetings from Belgium
Fabiola skrev den 1 november, 2021
Hola.
Estoy descansando en casa con mis sobrinos y sobrinas.
Ordenando varias cosas.
Mirando las fotos de vacaciones.
Aprovecho la ocasión para escuchar tus canciones.
Son muy hermosas, preciosas, conmovedoras...
Gracias.

Una aficionada de Alicante, España.
Daniel skrev den 12 oktober, 2021
Hej Melissa! Snart får vi äntligen uppleva dig och dina tolkningar i Så mycket bättre. Det kommer bli som den bästa av adventskalendrar. Jag upptäckte dig 2009 och har följt dig sedan dess. Det har blivit många spelningar och jag lyssnar på dig nästan varje dag. Det är dock något speciellt med att se dig live, där har jag upplevt några av mina bästa stunder i livet. Jag är dock fullt medveten om att det inte kommer att vara som förut efter Så mycket bättre. Du kommer att bli Melissa med hela svenska folket och alla kommer rusa för att se dig live. Jag är dock glad för din skull då du kommer nå en bredare publik. Hoppas på ett nytt album och turné nästa sommar och höst, kanske får vi en försmak i Kungsträdgården på lördag.. Så spänd på att se vad du kommer tolka men vet redan nu att det kommer att bli det bästa vi sett i Så mycket bättre. Kram Daniel
Niclas skrev den 30 september, 2021
Melissa! Får vi inte se dig ute snart? Mitt hjärta värker efter att få se och höra dig igen!
Jag har blivit singel sen jag sist såg dig. Och jag bär på ett tungt bagage. Om det någonsin sinar med inspiration till nya låtar 🤣
Kader Doumbia skrev den 28 september, 2021
Merci pour tes chansons.
Elles sont trop belles, magnifiques, géniales.
Dommage que je ne sais pas parler le suédois.
Je te souhaite le meilleur.

Kader Doumbia, Sénégal
Stefan skrev den 1 september, 2021
Great Voice. I like your music....
Sabrina Holzen skrev den 17 juli, 2021
Guten Tag!
Ich mag deine Musik, sie ist einfach der Hammer.
Sie bringt mir Kraft, Munterkeit und Hoffnung.
Melissa, du bist eine Spitzenkünstlerin.
Danke.

Sabrina Holzen - Schweiz.
MalinK skrev den 7 juli, 2021
Melissa, idag är en sån dag då jag behöver dig lite extra. Vi behöver dig alltid, remember? Hur som helst så har jag försökt att ta kontakt med de två skivbolag som finns på din hemsida, då jag vill att min tolkning av din (och min, haha ;) ) låt "Säg att du behöver mig" ska nå din öron, som en form av tack och uppskattning. När jag ska posta länken här så står det bara att de ska granska min kommentar, och sen dyker den inte upp. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas få länken att nå dig, men det är väl som det är. Vet att det finns iaf, och att tanken bakom det är enorm tacksamhet för din existens. TACK för allt, och för alla sår du läker med din musik.
Erik skrev den 6 juli, 2021
Tack för musiken och skratten!
Olivia skrev den 26 juni, 2021
Me gustan tus canciones, son muy bonitas, hermosas, conmovedoras.
Son llenas de sabor, son llenas de dulzura.
Un encanto para el alma en estos tiempos tan dificiles y trágicos.
Cuidate bien y cuida a tu familia!

Gracias.

Olivia, Islas Filipinas
Robert skrev den 22 juni, 2021
Lågorna flämtar när dina visor spelas.
Ska bli spännande att höra dig tolka
andras musik.Önskar dig lycka till!
Nassima skrev den 23 maj, 2021
Bonsoir!
J'aime tes chansons, elles sont trop belles, magnifiques, romantiques.
Elles me font voyager loin.
Elles me donnent la force, le courage, la joie, une bonne dose d'inspiration aussi, moi qui suis surtout dans le dessin, l'écriture, la poésie.
Je te souhaite plein de succès et de bonheur.

Choukrane. Merci. Gracias. Thank you.

Nassima
Ouled Mimoun, Algérie
Øyvind skrev den 16 maj, 2021
Hei Melissa

Jeg visste faktisk ikke om deg før 2020. Men da møtte jeg mitt livs kjærlighet til da, svensk hun også. Det var så nydelig og som en ungdomsforelskelse enda jeg da var 43 og hun 37. Dessverre fungerte det ikke, og mitt hjerte lider.

Hun hørte mye på deg, så jeg lærte meg faktisk å elske sangene dine og ikke minst din underbara röst. Jeg har felt mange tårer til din vakre musikk. Det er så mye smerte og savn og komplikasjoner i dine sanger, men det er jo nettopp sånn livet er. Og av og til så stråler de av livsglede også.

Dine sanger er poesi som uansett melankoli får meg til å drømme om en vakrere verden. Og det er melankolien som skaper den vakreste musikken.

Min musikalske verden var ikke den samme innan jag kände dig...

Kram från Norge
Jimbo55 skrev den 1 maj, 2021
Underbart, Melissa !
Blev glad över att få veta att du ska vara med i nästa "Så mycket bättre".
Ser fram att få se dig och höra dina tolkningar.
Övriga deltagare tror jag passar dig.

Det var länge sedan jag fick se och höra dig.
Längtar till dessa avsnitt.
Du är ljuvlig !
Anders skrev den 1 maj, 2021
Kommer ihåg jag saknar dig mindre och mindre när den kom men har inte lyssnat på din musik alls faktiskt. Är väl för glad och lycklig som person kanske... men nu, senaste dygnet har alla dina låtar passerat mina öron och texterna har verkligen sjunkit in. Sett dina framträdanden på YouTube och blivit fullkomligt betagen av din musk, din karisma och dina texter.
Jag hoppas verkligen att du "blir" lycklig men samtidigt verkar din musik komma från brustna realtioner och tragiska händelser. Så, med glimten i ögat, ser jag fram emot mer "tragiska" händelser.... men egentligen inte givetvis.
Lycka till Melissa, du är väl värd all kärlek.
Ronny Edvardsson skrev den 1 maj, 2021
Hej!
Måste bara säga att låten, Saknar dig mindre och mindre är en bra mycket bra låt/text.
Lycka till på Gotland nu i vår/sommar....
Niclas skrev den 1 maj, 2021
Jag brukar inte följa så mycket bättre men fick reda på att du skulle vara med så då är det ju givet att jag ska kolla! Ser oerhört mycket fram att få höra dels dina tolkningar av andras låtar, men kanske ännu mer de andras tolkningar av dina låtar. Mission impossible att överträffa dig, men får hoppas att de kan göra någorlunda rättvisa av din vackra låtskatt. ❤
Daniel skrev den 30 april, 2021
Så mycket bättre blev just så mycket bättre. Tänker direkt på Kom så far vi härifrån med Ainbusk. Hålla med Moonica Mac och Forever Young med Thomas Stenström. Oavsett vad du väljer kommer det va bäst någonsin! /Daniel
Daniel skrev den 28 april, 2021
Saknar dig, behöver din röst live. Hoppas du mår bra. /Daniel
Peter Nicolaisen skrev den 23 april, 2021
Kære Melissa

Din koncert i oktober 2019 i Helsingør var magisk. Intet mindre. Vær rar at komme tilbage til Helsingør eller København på din næste turne.

Alt godt

Peter
Thierry Lafont skrev den 19 april, 2021
Bonsoir.
J'aime tes chansons, elles sont très jolies, magnifiques, romantiques.
Des petites merveilles pour un hypersensible comme moi.
Continue sur ta lancée!!!

Tack. Merci. Grazie. Thank you. Gracias.
Carol H. JEWELL skrev den 8 april, 2021
Grattis!
Namaste skrev den 8 april, 2021
Önskar dig en fortsatt fin dag på din dag.
💐☀️
Kjell H. skrev den 8 april, 2021
Grattis på födelsedagen !
Nordens bästa sångare och låtskrivare.
Ingen framför, ingen bredvid.
Tor skrev den 8 april, 2021
Hej Melissa!
Stort grattis på din födelsedag!
Hoppas du får en fin dag. Längtar till turnérande 😊
Ha det gott…
/T
Niclas skrev den 25 mars, 2021
Det går lite i omgångar att jag lyssnar på dig men när jag väl gör det blir det väldigt intensivt lyssnande.

Du har en magisk röst, texter som berör och toner som går rakt in i själen!
Jag blir lika förälskad i dig och din musik varje gång!
Samira skrev den 21 mars, 2021
Hola!
Me gusta muchisimo la música que haces, es linda, hermosa, inspiradora. Tus canciones son llenas de dulzura. Me parece que pintan pedazos de tu vida, sentimientos, experiencias, amores, alegrias, sufrimientos, cosas perdidas. Cuando planeas venir a Marruecos con tu banda? Seguro después de la crisis del coronavirus.
Te deseo mucha suerte y éxito en tus proyectos.

Gracias.
Daniel skrev den 14 mars, 2021
Som tur är får jag en dos av ditt vaccin varje dag. Men nu vill jag ha en riktig injektion snart, en livespelning. Hoppas du mår bra och att vi får se dig på scen snart igen. Kram Daniel
Mateo skrev den 20 februari, 2021
Gracias por tus canciones.
Son muy bonitas, hermosas, llenas de dulzura.
Espero que tendré la oportunidad de verte y disfrutar tu música en vivo.
La verdad eres una artista asombrosa, a otro nivel.

Te deseo suerte y éxito en todos tus proyectos.
Emelie skrev den 13 februari, 2021
Tack för en ny fin låt Melissa, vi behövde dig igen! :) Nya låten går på repeat här hemma. Längtar tills det är möjligt med livekonserter igen! Ta hand om dig, kram Emelie
MalinK skrev den 18 januari, 2021
Melissa, hoppas allt är bra med dig i dessa kanske lite mer kämpiga tider än det brukar. Jag hoppas "Vi behöver dig, jag behöver dig" följer med dig oavsett vad, att du liksom inte glömmer bort att så otroligt mycket skulle försvinna om du försvann. Du är min bensin för att orka trampa på den eviga livscykeln.

Hoppas höra från dig snart igen. All kärlek!
Silvana skrev den 16 januari, 2021
Hola.
Me gustan tus canciones, son muy lindas, hermosas.
Son poesia hecha música, un encanto para las orejas como para el alma.
Tantos recuerdos de vacaciones....

Fuerza, amor y esperanza.

Silvana Campos, Honduras.
Daniel skrev den 14 januari, 2021
Hoppas allt är bra med dig och att vi snart får se dig live på scen igen, kram Daniel
Namaste skrev den 1 januari, 2021
Gott nytt år och god fortsättning!
Namaste skrev den 23 december, 2020
God jul och lycka till med musiken!
Christian Søgaard Andersen skrev den 20 december, 2020
tak fordi du er så afsindig ærlig og ligefrem i dine sangtekster, jeg forelskede mig i dem og kommer til at vende tilbage til dem, gang på gang. Kærlighed herfra.
Daniela Cuevas skrev den 20 december, 2020
Hola.
Soy pintora y escultora desde que tengo 18 años, el arte ocupa la mayor parte de mi vida. Me gustan tus canciones, son muy bonitas, hermosas, llenas de dulzura. Siento un monton de emociones al escuchar tu musica. Espero que podré viajar a Suecia algun dia para verte y disfrutar tu musica en vivo.

Daniela Cuevas - Manila, Filipinas

GRACIAS POR TODO.
Ida Björkman skrev den 8 december, 2020
Hej! Hoppas du mår så bra som möjligt i dessa tider. Tänker på dig och hoppas du kan åka på turné när allt lagt sig, annars finns vi som uppskattar din musik. Vi finns alltid här för att hjälpa till. Tack för den musiken du skapat! En instagramlive hade gjort mycket men vet ju såklart inte hur du mår eller har att göra i pandemin. Men vi tänker iaf på dig och lyssnar på avstånd sålänge (spotify då) <3
Michael skrev den 2 december, 2020
Hej Melissa!
Hoppas allt är okej med dig.
Jag saknar livemusiken så det gör ont.

Efter att ha följt dig i över 10 år och varit på 57 konserter så vet jag hur mycket det betyder för dig att stå på scenen och möta dina publik. Hoppas verkligen du får göra det snart igen. Jag har inte gett upp sommaren 2021 än.

Bästa stunderna i mitt liv är att få gå på dina konserter. Jag lever fortfarande på alla minnen från förra turnén.
En dag kommer jag nog få se dig igen och det kommer bli väldigt känslosamt efter all skit som varit. Jag kommer garanterat gråta, men av lycka.
MalinK skrev den 1 december, 2020
Kära Melissa, jag hoppas du är okej i denna misär som just nu pågår.
Ville bara skutta in här lite snabbt och som vanligt påminna dig om att vi fortfarande behöver dig, och jag förundras över att jag fortfarande behöver min dagliga dos av dig, såhär flera flera år senare.
Tack igen för allt du gör, och för alla plåster du så enkelt applicerar på mina sår.
Du är så viktig. På riktigt. Tack.
Daniel skrev den 30 november, 2020
Snälla Melissa.... kan du inte ge oss lite ljus i detta mörker?
Du och Anders Pettersson på gitarr räcker gott, det skulle betyda allt.

Du är bäst <3