Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 18.207.240.77.
Det kan hända att ditt inlägg enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
4010 inlägg.
Anna skrev den 25 oktober, 2009
Melissa, du är underbar. Älskar dina låtar och absolut dina texter. Du är bäst!!!!!!!!!!
C skrev den 25 oktober, 2009
Vem lämnade vem känns som mitt livs ledmotiv just nu. Tack för en underbar låt och skiva! ::luv::
Mira skrev den 25 oktober, 2009
Jag älskar dina låtar!!!
Du är super på att skriva, och du förmedlar mycket känslor.
::luv:: ::luv::
ElinaS skrev den 25 oktober, 2009
Hej!

Gud måste bara säga att du är helt underbar låtskrivare! Ett ord kan jag beskriva dig med ; Klockren! ::luv::

Puss från ett stort fan ::blush::

Fortsätt som du gör och du kommer gå lååååångt!
NIna skrev den 25 oktober, 2009
Jag vill som alla andra säga att du är en helt fantastisk sångerska, och otroligt vacker.

När jag berättade för min mormor att jag lyssnade på dig så hade hon grammofon- skiva av din mamma :)

Är det nå planer på konsert i Oslo ?

/ Nina
EH skrev den 25 oktober, 2009
Vill bara meddela att du är en fantastisk sångerska och låtskrivare. Dina texter är underbara och har hjälpt mig en del på vägen genom dåliga tider. Ser mkt fram emot att få se dig uppträda i Malmö i höst.

Mvh
EH
S skrev den 24 oktober, 2009
Hej Melissa.

Jag hade en pojkvän som gick bort för ett tag sen, och i samma stund hittade jag dig och din musik. Sen dess har din musik och dina texter hjälpt mig så otroligt mycket genom denna svåra tid och du förmedlar en känsla till mig som gör att jag blir starkare.

Tack för det du gör, sluta aldrig. Eller iallafall inte än på väldigt länge.

Vi ses i höst, på en utav dina konserter.

/ S.
Linda skrev den 24 oktober, 2009
Hej Melissa!

Jag hörde dig för första gången igår och har haft din musik på repeat ända sedan dess. Fantastiskt! Du ser, jag ör fortfarande vaken trots att jag ska jobba tidigt i morgon bitti. Ska bara lyssna på Vår sista dans en gång till. :)
Malin skrev den 24 oktober, 2009
Tack för att du ska avsluta i stockholm. Fick lite panik att biljetterna var slut 11/11. Men har nu bokat till 9/12 istället. Ser verkligen fram emot en trevlig tjejkväll med avslut på göta lejon.
Bea skrev den 24 oktober, 2009
Ovanligt fantastiskt .. så äkta, inte falskt som många många andra..=) du är bäst å du berör..
Anna skrev den 24 oktober, 2009
Hej Melissa du är helt fantastisk! Har varit helt förälskad i din musik sen jag började lyssna på den i början av året! Var på din konsert på Nalen! Helt underbar!! Trodde inte din röst på skivorna kunde vara bättre i verkligheten, men damn!! det var den!!!! Fortsätt med musik i hela ditt liv så jag kan fortsätta smälta !
Shamandalie skrev den 24 oktober, 2009
Du är fantastisk! Vilka texter, så hjärtskärande, men samtidigt blir jag glad, du kan ju sätta ord på känslor vi alla har ibland.

Grymt! ::happy::
Emelie skrev den 24 oktober, 2009
Jag avgudar din första skiva och har gjort från första gången jag lyssnade på den och måste erkänna att jag var spänd på om du kunde nå upp till samma nivå på skiva nummer två.. Den är minst lika underbar! Jag gillar det 'nya' soundet och texterna är lika äkta! Jag såg dig i Gbg på din förra turne och ser fram emot att se dig i Borås den 6! Du är fantastisk!
Marielle A skrev den 24 oktober, 2009
Hej
Vi är jätte glada för vi fått biljetter för att se dej på Götalejon.
nu måste vi bara köpa din nya skiva ::happy::.
Kul att det går så bra för dej Melissa!
kram Marielle
Lena och Mia skrev den 24 oktober, 2009
Jag kan inte sluta lyssna till din nya skiva, dessa underbara nakna texter som kan beröra oss alla! Tack för din musik!
we love music skrev den 24 oktober, 2009
hej melissa. kan du inte överväga att göra en liten spelnings- och signerings runda. WE hade tagit emot dig med öppna armar. Hade varit superkul å ha dig i våra butiker. mvw WE LOVE MUSIC www.welovemusic.se
Peter skrev den 24 oktober, 2009
Tack för att du finns!!
Jag kan inte med ord beskriva känslan jag får när jag lyssnar på din musik. Ett stilla lugn sprider sig genom kroppen, känner varken glädje eller sorg när jag smakar på texterna och musiken utan bara ett härligt välmående. Du vet inte att jag finns, vi har aldrig träffats eller talats vid, ändå har du gjort mitt liv så mycket härligare att leva. Ett stort tack till dig och det skall bli ofantligt kul att se dig live i Malmö den 28/11.
Åter igen, TACK FÖR ATT DU FINNS!
Anna skrev den 24 oktober, 2009
En massa kärlek till dig Melissa för den fina musiken som betyder så mycket för mig. Du förtjänar all framgång. Vi ses snart!
Beata skrev den 24 oktober, 2009
melissa. Du är fantastisk. Du kommer gå långt!!!! Och jag ska på din konsert!!! wiihooo!
Daniel skrev den 23 oktober, 2009
Ursäkta uttrycket, Men du är helt jävla underbar!
Dina texter fångar lyssnarna, Keep it Up! ::blush::
Johan skrev den 23 oktober, 2009
Dina texter är träffande terapi i höstmörkret... Man känner igen sig i så mycket hur jobbigt det än må vara. Skall försöka får en biljett till en konsert, det är du värd.
Daniel skrev den 23 oktober, 2009
Tack för dina vackra ord..
Dockan skrev den 23 oktober, 2009
Du är fantastisk,gillar dina texter och ditt sätt att sjunga.
Är en gammal beundrare till din mamma när hon sjöng skillinga tryck.
Min mormors fel.Lasarettvisan får mig att min mormor. ::happy::
Johan skrev den 23 oktober, 2009
Sen jag såg dig, i Norköping, på Peter lemarcs konser så har du varit min drottning. Istället för att ropa in lemarc efter "sista" sången ville jag ropa ditt namn, visst lemarc är Gud men du som helt ny artist förgylde kvällen till något extra, din texter gav oförglömliga intryck och ditt nya albulm är helt underbart, tack för dina underbara texter.

::blush::
JannaLi skrev den 23 oktober, 2009
Kära Melissa, du är ett mirakel. Du gör så vjag orkar med min tuffa vardag. Du har gjort texter som är som tagna ur min dagbok, du kan sätta ord på det man känt i år och vi tackar för din musik och att du finns till.
Du är äkta, ärlig och ödmjuk.
Tack för att du är.
Johanna Lissborg ::luv::
Sophia skrev den 23 oktober, 2009
Dina texter är alldeles underbara och det är även din röst. Dina låtar spelas ständigt och jämt i mina högtalare och dina låtar som t.ex kungsholmens hamn och lät du henne komma närmre, har gett mig en knuff i ryggen ett antal gånger när man inte riktigt har orkat ta det sista steget.. Tack för din underbara musik, längtar redan till nästa skiva! Keep it up ::luv::
Nina skrev den 23 oktober, 2009
Hej Melissa! Jag lyssnade massor på ditt första album och har gått och längtat och väntat på ditt nästa, och det uppfyller verkligen förväntningarna. Jag tycker mycket om din röst och musik, den berör mig massor. Speciellt gillar jag Fall fritt.
Tack för din musik. // Nina
Johan skrev den 23 oktober, 2009
Hej!
din musik är underbar och så är ditt utseende också!
Jag har aldrig varit på en spelning men nu ska jag verkligen ta tag i det! Ville bara säga att du är bäst! ::luv:: ::luv::
ADILSON skrev den 22 oktober, 2009
Hej Melissa. Jag måste bara säga att jag älskar din röst oörört mkt det går inte o beskriva hur bra du är på sjunga o vilken underbart röst du har,Jag hade aldrig hört talas om dig tills jag såg bara en bild på en av dina video Som heter Jag kan inte skilja på. o jag måste bara säga jag blev kär i dig som din fan så måste jag säga jag älskar dina låtar nu har jag hört på nästan alla dina låtar iaf alla jag hittade på youtube o jag måste säga lycka till o vi finns här för dig.Stor kärlek till dig o din musik melissa jag kommer nog sova med din musik förlåt mig för jag skriver så mkt men hade inte nog med ord o beskriva hur kär jag blev just i di o din musik du e underbart helt enkel/Adilson your nr 1 fan ::luv::
Mikaela skrev den 22 oktober, 2009
Du är helt fantastisk! Jag har aldrig hört någon sjunga med så mycket känsla i rösten.. tror jag. Eller så är det din röst och sambandet med de djupa textraderna som får mig att bara älska din musik! Man mår liksom dåligt på ett bra sätt när man lyssnar på din musik, för den tar fram så mycket känslor att man liksom inte vet vart man ska ta vägen ibland. TACK för att du finns! :o Du hjälper mig och många genom din musik. Jag och mina vänner planerar att se dig i Uppsala, det skulle vara så grymt! ::luv::
Malou skrev den 22 oktober, 2009
Melissa jag älskar din musik och gör reklam om dina låtar som bäst i hela svenskfinland. Jag är själv från Finland och undrar nu när du skall komma till Finland och spela?
Du är en inspiration, fortsätt med det
Andy skrev den 22 oktober, 2009
Öppet brev på www.philipwildenstam.se årets absolut bästa blogg.
Gonzza skrev den 22 oktober, 2009
Skitlycklig öcer extrakonserten i Sthlm!!! Har äntligen fått en biljett till en konsert jag gått och väntat på ska komma sen i somras!!! Det kommer bli helt underbart trots att du kommer få mig att fälla tårar med din musik. Jösses vad du berör och texterna ska vi inte prata om! Det är helt underbart att få en stund över och kunna ta fram gitarren och spela dina låtar! Jag är såld!!
S skrev den 22 oktober, 2009
::luv:: Du är så BRA, det är vackert finstämt ärligt nära ljuvligt och det känns underbart och rör till tårar. Tack för att du ger känslorna ord.
Emma skrev den 22 oktober, 2009
Jag "upptäckte " dig för ca 3 veckoen fantastisk artistr sen , och har lyssnat på din musik hela tiden , du har en fantastiskt röst och låtarna, dem är så fina! texterna går rakt in i hjärtat, och man känner igen sig i många.
Du är en fantastisk artist, sluta aldrig med det du gör!
Du är värd det bästa!

kram
M skrev den 22 oktober, 2009
Underbara Melissa! Vilka texter! Vilken musik! Nya cd:n på repeat!! Tack!
Nini skrev den 22 oktober, 2009
Har precis upptäckt dig och dina texter går rakt in i mig. Inte bara sätter du ord på allt det som jag tänker och känner just nu, du gör det med en känsla och innerlighet som tar andan ur mig.

Tack.
::luv::
Linn Ljunggren skrev den 22 oktober, 2009
Hej Melissa! ::smile::
Jag ville bara tacka dig, å hela familjens vägnar, för skivan du skickade till oss. Precis som din förra, är jag helt förälskad! Du skriver underbara låtar. ::smile::
Stora kramar från ditt största fan på Gotland Linn (Ljugarn, Espegards)
Nathalie skrev den 22 oktober, 2009
Så underbar musik du skriver med hela själen och jag älskar den=)
Wille W skrev den 22 oktober, 2009
Hej!

Heter William och hade dig i idrott & hälsa på Gymnasiet. Bor nu i Östersund och såg att du skulle spela här. Kul att det går så bra för dig! Kör hårt och hoppas du kommer ihåg hur man gör en kullebytta.. Kör hårt!

Wille W
Robin skrev den 22 oktober, 2009
Snälla, kom till Luleå och spela!
Madde skrev den 21 oktober, 2009
Skulle boka biljetter idag i Linköping. Men finns ju ingen kvar, ::buh:: Vi vill ha en extra konsert !! ::happy::
Norsken skrev den 21 oktober, 2009
Herregud, jeg er helt betatt!! Både av din stemme og dine texter... - kom til Norge også!!
Boddla skrev den 21 oktober, 2009
Jag vaknade till radion imorse och då spelades "Säg ingenting till mig", Kände att jag bara måste höra mer. Nu har jag köpt skivan och den är helt underbar! Kan inte minnas när jag var så nöjd med en HEL skiva senast.

Tack för din fina musik och röst!
Emma skrev den 21 oktober, 2009
finare än finaste av alla texter. Får ett lyckorus som räcker hela dagen bara av att tänka på några rader av dina texter, att några ord kan göra så mycket ! tack !
Cecilia skrev den 21 oktober, 2009
Har via en vän ramlat över din musik idag.
Jätte-bra musik, otroligt igenkännande texten, I just love it!

http://cilla-cecilia.blogspot.com/
elsa skrev den 21 oktober, 2009
Åh, Melissa! Dina texter är så underbara. Jag älskar djupet och det lite mystiska i dem och att jag nästan alltid kan känna igen mig i varje låt. Din musik är precis vad jag letat efter! En underbar röst, som berör. Världens bästa musik för gråa höstdagar och varje gång jag går själv längs gatan, sätter jag på min Ipod och känner mig med ens inte lika ensam och missförstådd längre. Tack för att du finns.

http://elsaphilis.blogg.se
Hanna skrev den 21 oktober, 2009
Jag vill bara titta in och berömma dig för din otroliga talang i att sjunga och skriva texter som går rakt in i hjärtat! Ta åt dig av alla fina ord du får för det är du verkligen värd! ::luv::
Mariah skrev den 21 oktober, 2009
Jag älskar dina texter! Jag känner igen mig så mycket! Du visar på något sätt sårbarhet samtidigt som om du ger hopp och låter som en helt normal tjej! "Lät du henne komma nära" är min favoritlåt bland dina nya låtar. Jag hatar och älskar den på samma gång för att den är så verklig för mig! Men i alla fall, tack för att du gör underbar musik! Keep on girl!:) ::wink::
Nicke skrev den 21 oktober, 2009
Hej!

Hörde just nya låten Lät du henne... så jävla vacker!
Första gången jag hörde dig va på Peter Lemarc konserten i Norrköping, och blev helt tagen, eh de va så fint jag älskade låtarna på en gång. Du är genial!!!