Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 54.160.19.155.
Det kan hända att ditt inlägg enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
3878 inlägg.
Strandros skrev den 14 oktober, 2009:
Sitter och lyssnar på nya skivan, underbart. Är genomförkyld och skivan var precis det jag behövde, dessutom signerad..<3
nyaskivor.se skrev den 14 oktober, 2009:
Hej Melissa! Vill bara meddela att din underbara skiva är recenserad och klar. Kika gärna in och läs Hasses "Öppet brev till Melissa Horn" på http://www.nyaskivor.se/?p=1642 (förmodligen en av våra finaste recensioner och det rör sig ju om en helt fantastisk skiva). Ääääälskar den bara...går inte att stänga av. Sååå bra framträdande i TV4 morgon häromdagen. /Peter
Sandra skrev den 14 oktober, 2009:
Jag är så glad att du finns. Du gör min höst. FAN va bra du ÄR!!! Du fattar det va?? ::happy:: Längtar tills du kommer till Linköping! /Sandra ::luv::
Martina skrev den 13 oktober, 2009:
den nya skivan är som en dröm..tack för din underbara musik, dina texter går rakt in i hjärtat och stannar där mvh Martina ::luv::
Cissi skrev den 13 oktober, 2009:
Din nya skiva slår alla förväntningar och förhoppningar. Så djupt och så vackert. Tack för att du berör 🙂 Hoppas du har vägarna förbi Blekinge och Karlskrona inom en snar framtid. MVh Cissi
utanettord skrev den 13 oktober, 2009:
Det finns ingen artist som berör så som du! Har precis lyssnat på dina nya låtar på spotify och är helt tagen! Trodde inte man kunde följa upp en skiva där varje låt berör ända in i själen med en skiva som berör minst lika mycket. Då har jag dessutom hört åtta av låtarna för första gången precis nu! Imorgon får jag förhoppningsvis din skiva i brevlådan. Då ska jag låsa in mig och bara njuta av dig och dina texter. Skulle lätt byta bort hela min skivsamling mot dina. Vi ses live Melissa! Tack för att du finns, Kram Daniel
Ninna skrev den 13 oktober, 2009:
Underbara du!
elsa skrev den 13 oktober, 2009:
Du är grym , fortsätt så här! precis så här!
Erika skrev den 13 oktober, 2009:
Härligt jobbat gumman att du fått med " Vem lämnade vem" på nya skivan. Som jag har längtat att få spela den här hemma! och nu ska jag njuta av de andra nya låtarna också.

Vi ses på Göta Lejon.

Kram Erika
Purjo skrev den 13 oktober, 2009:
Fantastiska texter och en fantastisk röst....man ramlar tillbaks till 1994 när man hörde Lisa Ekdahl..och då menar jag inte likheten utan originaliteten. FANTASTISK!
Henke skrev den 13 oktober, 2009:
Grym skiva, vilken jävla pipa du ligger inne med alltså! Sjukt sensuell röst och ruggiga låtar. Tillsammans med ditt utseende så tippar jag på att det här kommer gå hyfsat bra för dig :).

Kör så det ryker,

Henke
Linda skrev den 13 oktober, 2009:
Åh tack Melissa! Dina nya sånger är så vackra, jag tror jag är besatt. Din röst är underbar, jag önskar att du aldrig slutar sjunga!
Linnéa skrev den 13 oktober, 2009:
Jag verkligen älskar ditt första album Långa nätter, så jag var verkligen spänd på det nya. Och nu har jag lyssnat på det på Spotify - det var verkligen värt väntan! Jag behöver alltid lyssna igenom en ny skiva ett par gånger innan jag kan ta in den helt, men ack vad jag beundrar din musik! Du och alla andra som jobbat med skivan har gjort ett fantastiskt jobb. När skivan släpps i butik ska jag springa och köpa den direkt!

Tack för underbara låtar // Linnéa Björnfot ::luv::
Emil skrev den 13 oktober, 2009:
Ditt första album har gått varmt hemma hos mig sedan releasen, det lär bli likadant med det nya albumet, och jag som egentligen inte ens gillar svensk musik 🙂
Fabian! skrev den 13 oktober, 2009:
Första känslan som jag fick när jag startade skivan i sterion, var oh yes! Det började bra.. Och slutade bättre! Tack och lyccka till!
Daniel skrev den 13 oktober, 2009:
Tack för din musik. Den gör mer för många än du någonsin kommer förstå. Sluta aldrig göra musik !
Sandra skrev den 13 oktober, 2009:
Förra sommaren började jag lyssna på dig och din skiva "Långa nätter". Jag har lyssnat på den otroligt ofta och i sommras började jag hoppas på att en ny skiva snart skulle komma. Nu är den här och jag måste säga att du verkar ha lyckats lika bra igen, om inte ännu bättre 🙂 Jag ser fram emot din konsert som jag tänker gå på i Göteborg i november. Tack för din nya skiva och tack för att du är den du är och delar med dig av dig själv ::luv::
holmgrenemma skrev den 13 oktober, 2009:
Jag har en fundering. Nu är du är så bra och berör så fantastiskt så undrar jag om du skulle kunna komma till sundsvall, det finns många i mitt umgänge som lyssnar på dig, så skulle inte tvivla på att du skulle göra succsè.

hoppas det kommer fram, för det vill jag att det gör!

love
emma
Oddjoppe skrev den 13 oktober, 2009:
Nu väntar jag förväntansfullt på att din skiva ska dimpa ner i mitt brevinkast.. Din första skiva upptäckte jag när jag var på biblan vilket jag är ungefär en gång i veckan, då brukar jag ta en hög skivor som verkar vara bra och en gång kom din skiva med och jag har aldrig någonsin fastnat och blivit så kär som i din skiva, din röst och dina låtar berör så otroligt och jag vet inte hur jag hade kunnar fortsätta uttrycka mig i mitt liv utan din sång. känslor starka som bara den väcks inom mig och så längtar jag och ser fram emot när jag får se dig live i november!! ::luv::
Fredde skrev den 13 oktober, 2009:
Jag är förälskad
i din röst
Hos min ensamhet
i höst
finns du här hos mig
som en tröst...

Tack för att du finns.

/ F.
Johanna skrev den 13 oktober, 2009:
Fan vad bra du är. Du sätter ord på sånt man egentligen inte kan sätta ord på. Nya skivan gick rakt in i hjärtat som vanligt. Helt fantastiskt.
Emma skrev den 13 oktober, 2009:
Jag lyssnade första gången på dej i söndags när du spelade på söndagsmorgon på tv4. det kändes som du tog orden från mig. kände igen mig iallt du sjöng. din musik har nu satt sig djupt in i mitt hjärta.
jag kan inte säga annat än att jag tycker att du sjunger fantastiskt fint! dina texter berör.
Tack!
Per skrev den 12 oktober, 2009:
Hittade dig på "What's new" på Spotify.
Du har en behaglig cool röst, intressanta texter som man känner igen sig i, kort sagt; Djävligt bra! ::happy::
Lina skrev den 12 oktober, 2009:
Du sätter ord på mina tankar i Lät du henne komma närmre. Fantastiska ord och en otrolig röst berör mig.
Evelina skrev den 12 oktober, 2009:
Tack för att du gör så otroligt vacker musik, den lämnar ingen oberörd!
Martin skrev den 12 oktober, 2009:
Din musik är verkligen helt underbar! Hjälper mig verkligen i livet och din röst är den vackraste jag hört =)
Helsinki skrev den 12 oktober, 2009:
Hej!
Hoppas du kommer till finland!!
lisa skrev den 12 oktober, 2009:
melissa du är så otroligt bra, tack för att du finns! ::luv::
rebecca skrev den 12 oktober, 2009:
du är ultimat, otrolig och fantastisk, dina texter är för bra för den här världen och man k'änner igen sig i allt 😀

TACK för ALLT! ::luv::
Angelica skrev den 12 oktober, 2009:
Tack för att du finns!
Trimax skrev den 12 oktober, 2009:
Nya skivan ute på Spotify redan? Vilken sanslös chock! Känns helt underbart att veta att skivan dessutom dyker upp i verklig form i veckan också.

Har lyssnat igenom den en och en halv gång redan, och vad ska man säga. Du gör ingen besviken. Dina texter är så träffande att det stundtals gör ont.
Daniel skrev den 12 oktober, 2009:
Jag får rysningar. Längs ryggraden, armarna, benen. Till och med i ansiktet. Vilket geni du är!
Din röst letar sig in under huden, dina texter omfamnar hjärtat och man vill bara krama dig.
Tack för en fantastisk musik, Melissa.
zemaho skrev den 12 oktober, 2009:
Ville bara säga att jag älskar din musik! Dina texter är helt fantastiska och din röst är riktigt fin! Har längtat efter din nya skiva! 🙂 Såg dig i ruinen på visfestivalen i Västervik förra sommaren, då spelade du en ny låt som ev skulle heta "Jag är inte över dig än" . Är den med på nya skivan? Den var jättebra!! ::luv::
Lars skrev den 12 oktober, 2009:
Hei,
hører på albumet ditt på Spotify nå, og jeg liker det veldig godt! Perfekt høst-album, med tekster som gir litt mer enn mye av det som gis ut! Minner til tider om Lisa Ekdahl på sitt beste - nydelig!
Lykke til videre, kom og spill i Oslo da! 🙂
Sofia skrev den 12 oktober, 2009:
Du skriver om sånt som jag tror alla känner på ett så himla bra sätt. Det känns som att en del låtar handlar om mig, det känns bra att fler känner som jag ::happy::
Gabriella skrev den 12 oktober, 2009:
Köpte "Lät du henne komma närmre" på iTunes i lördags och den går på repeat i lurarna. Suverän låt. Ser fram emot plattan! Blir det signering i någon skivbutik i Stockholmsområdet? I så fall kommer jag 🙂
SofiLundstrom skrev den 11 oktober, 2009:
I morses fick jag reda på att den nya skivan skulle komma och jag blev så lycklig ::happy:: Har verkligen längtat efter det. Hoppas den är lika bra som "långa nätter" för det är verkligen en kanon skiva. Tack för din underbara musik, det är den som spelas dagligen hemma. ::luv::
Martin skrev den 11 oktober, 2009:
Jag har lyssnat till mer av ditt material nu och jag e kär!
Din röst får mig att falla i småbitar!

Martin ::luv:: ::luv:: ::luv:: ::luv::
Martin skrev den 11 oktober, 2009:
Du gav mig rysningar och yrsel i morse, det var ren magi!

Massa kärlek

Martin ::luv::
Lena skrev den 11 oktober, 2009:
Jag säger bara...underbart...underbart...en sån röst.Så´na fantastiska texter...jag e förlorat!!
Längtar till den 14/10.TACK ::luv::
Fredrik skrev den 11 oktober, 2009:
Du har en fantastisk rik röst som ihop med dina underbara texter helt enkelt uppslukar mig. Tack för den emotionella resa som bara fantastisk musik kan ge. Sköt om dig o lev väl ::wink::
Trimax skrev den 11 oktober, 2009:
Sextio gånger har jag lyssnat på "Lät du henne komma närmre" senaste veckan. Femtionio gånger senare känner jag samma våg av rysningar som vandrar sin snabba väg över ryggraden och ut i kroppens alla hörn. En sån underbar njutning. En sån underbar låt.

Skivan är förstås beställd. Är redan säker på att resten av låtarna också håller den klassen. Helt säker. Tack för att du finns och uttrycker dig så underbart. ::happy::
Amelie skrev den 11 oktober, 2009:
Såg dig på tv4 idag och blev helt såld på din vackra musik!! Precis i min smak så nu ska jag köpa skivan!! ::happy::
Terese skrev den 11 oktober, 2009:
Hej Melissa! Såg dig på Nyhetsmorgon i morse - du är hur förbannat bra som helst!! Älskar din musik, och dig också tror jag. Haha. Du verkar vara en toppentjej på många sätt! Jag tycker att din bästa låt är "Vår sista dans", jag vet alltså inte hur många gånger jag lyssnat på den och gråtit, för att varenda ord passar så exakt. Även "Som jag hade dig förut" är underbar... Ser verkligen fram emot din nya skiva, den kommer att bli helt perfekt den också har jag en känsla av!
Massa kärlek till dig! <3
julia skrev den 11 oktober, 2009:
du har dom underbaraste texterna i dina låtar,så otroligt vackara.
Det finns ingen låt om är sämre än de andra, alla är lika bra.De har hjälpt mig så mycket, man kan tänka så bra når man hör dom !

hoppas du kommer till sundsvall någon gång, vill så gärna höra dig live 🙂
Johanna skrev den 11 oktober, 2009:
Helt underbar låt!!
::luv:: ::luv:: ::luv::
Lovisa skrev den 11 oktober, 2009:
du ska veta vad jag tycker om din musik, Melissa! jag verkligen älskar den!texterna är så sjukt fina och tilltalande, och jag hoppas få se dig live snart!
Emma skrev den 11 oktober, 2009:
Hej! Jag bara undrar ifall ni hade tänkt att besöka Karlstad, jag skulle verkligen vilja se Melissa live! Jag bara älskar hennes musik!
Elsa skrev den 11 oktober, 2009:
Alltså alla låtar är så jävla fina och unika! Älskar dem! Svenska artister är sjukt underskattade, du är en av dem<3 Är pank just nu men så fort jag får pengar är det iväg till skivbutiken liksom<3<3
teodora77 skrev den 11 oktober, 2009:
::luv:: ::luv:: ::luv::