Igår fick vi avsluta sommarens sväng på bästa möjliga sätt. Jag längtar tillbaka till igår och alla andra kvällar vi haft med er i sommar. Jag vill säga att det kanske var den trevligaste turnén nånsin men sen kommer jag på, att det säger jag ju alltid. Ja ja. Stort tack. Fy fan vad jag har mått bra. Tack också till mitt fantastiska lilla gäng som åkt med, Anders Petterson, Samme Nielsen och Krille Stråth. Det har varit så enkelt med er. Igår på vägen hem pratade vi om höjdpunkterna. Min var nog när jag fick träffa får.

Jag känner i luften att det blivit höst och det innebär att jag nu stänger av den vanliga vardagen och ger mig in i det jag har framför mig. Jag ska stå helt ensam på scen. Lite panikslagen är jag. Ganska mycket faktiskt. Men längtan efter er vinner alltid och det är en jäkla tur den här gången.

I oktober har jag fått låna en lokal och ska leka att jag har ett nio till fem jobb. Tills dess kanske jag reser nånstans och övar gitarr. Jag brukar tycka att hösten är den bästa tiden på året. I alla fall är den fin att ta tillvara på. Hoppas ni hinner göra det.
Ta hand om er så länge.

Melissa